Kjendisbarn

Ser du hvem hun er datteren til?

Hun har arvet morens smilehull..

KJENDISBARN: Violet er datter av to kjente Hollywood-skuespillere. FOTO: NTB
KJENDISBARN: Violet er datter av to kjente Hollywood-skuespillere. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I desember var det duket for statlig middag i Det hvite hus. Gjestelisten var fullspekket med kjendisnavn. Alt fra internasjonale statsledere til Hollywood-kjendiser gjestet president Joe Biden og førstedame Jill Bidens glamorøse middagsselskap.

En av de over 300 gjestene tok stolt med seg sin eldste datter Violet (17) til den ærverdige anledningen – og datteren har ute tvil arvet morens smilehull.

I 2001 fikk Violets mor sitt karrieregjennombrudd med hovedrollen i serien Alias, en rolle hun ble Emmy-nominert for, og som snudde opp ned på tilværelsen hennes.

Hennes barndom gikk hovedsakelig med til å danse ballett, men har innrømmet i senere tid at det ikke var selve dansingen som drev henne, men at hun elsket å stå på scenen.

Etter å ha arbeidet hardt for å oppnå drømmen om å jobbe innenfor film og tv, flyttet hun til drømmenes by, Los Angeles.

Det skulle vise seg å være en god beslutning, for like etterpå fikk hun en rolle i tv-serien Felicity (1998). Under innspillingen skulle det oppstå romantikk på settet da hun ble introdusert for sin kommende ektemann Scott Foley. Men det skulle ikke vare, og paret skilte seg i 2004.

Senere har hun spilt i filmer som 13 Going on 30 (2004) Pearl Harbor (2001), Valentine's Day (2010), Miracles from Heaven (2016) og Mother's Day (2016), for å nevne noen.

Fant kjærligheten med det som skulle bli far til hennes barn

Romcom-dronningen giftet seg på ny med en Hollywood-yndling i 2005.

Etter ha tatt dramaklasser sammen med sin gode venn og skuespillerkollega Matt Damon, spilte han i flere mindre produksjoner. Matt og Violets far var lei av å bli avvist til de store rollene da de bestemte seg for å skrive et filmmanus selv. Det var i 1997 med filmen Good Will Hunting at suksessen blomstret og han virkelig tok steget inn i Hollywood - både som manusforfatter og skuespiller.

Han er senere kjent for blockbuster-filmen Armageddon (1998), etterfulgt av Pearl Harbor (2001), Gone Girl (2014), Batman vs. Superman (2016) og Deep Water (2022) – for å nevne noen.

Har du gjettet deg til hvem foreldrene hennes er?

Skuespillerforeldre

Det er selvfølgelig det tidligere Hollywood-paret Jennifer Garner (50) og Ben Affleck (50) som er Violets foreldre. De fikk eldstedatteren i 2005, og senere fikk de datteren Seraphina (14) og sønnen Samuel (10).

I 2018 gikk skuespillerne hver til sitt.

PÅ STASELIG MIDDAG: Violet Affleck, kledd i Carolina Herrera, hånd i hånd med sin mor, Jennifer Garner, som var kledd i Ralph Lauren. FOTO: NTB
PÅ STASELIG MIDDAG: Violet Affleck, kledd i Carolina Herrera, hånd i hånd med sin mor, Jennifer Garner, som var kledd i Ralph Lauren. FOTO: NTB Vis mer

Nært forhold

At den anerkjente skuespilleren inviterte med seg datteren til den staselige middagen, er av sjeldenhetene. Sist Violet var med på et offentlig arrangement, var i 2018 da Garner ble tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Mor og datter har tilsynelatende et nært forhold, og i 2018 uttalte Garner at hun og barna har mange små tradisjoner sammen. «Akkurat nå blomstrer blåbærene, så vi sniker oss ned og plukker blåbær sammen i helgene», så hun til Well and Good den gang.

Det har vært mye fokus på nepotisme i kjendisverdenen den siste tiden, og til tross for at Violet har gode kontakter inn i filmbransjen, er det ikke den veien hun ønsker å gå. Skal vi tro hennes far, er det politikk hun brenner for.

– Jeg trodde jeg skulle leve et liv som kunne gjøre at datteren min ble stolt. Det er ironisk, for hun er marxistisk og jeg har ydmyket henne ved å bli en kapitalist, sa han humoristisk på New York Times Dealbook-konferansen.

SMÅBARNSFORELDRE: Ben Affleck og Jennifer Garner sammen med datteren Violet i 2006. FOTO: NTB
SMÅBARNSFORELDRE: Ben Affleck og Jennifer Garner sammen med datteren Violet i 2006. FOTO: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer