Kjendisbarn

Ser du hvem hun er datteren til?

Hun har arvet morens øyne og farens sans for klær, mener mange.

KJENDISBARN: Mange mener hun er en blond kopi av sin verdenskjente mor. FOTO: Angela Weiss/ AFP(NTB
KJENDISBARN: Mange mener hun er en blond kopi av sin verdenskjente mor. FOTO: Angela Weiss/ AFP(NTB Vis mer
Publisert

Moren slo ned som et stjerneskudd i Hollywood på begynnelsen av 90-tallet og har siden vært å se i over 30 filmer. Hennes flerkulturelle bakgrunn har gjort henne til en yndet skuespiller for flere regissører, blant annet den norske regissørdueon Espen Sandberg og Joachim Rønning.

Hun har vist et utpreget komisk timing, og vært blant annet å se i flere westernfilmer. Etter sigende snakker hun fire språk, nemlig spansk, engelsk, arabisk og portugisisk.

Vonde rykter

Den 14. februar 2009 giftet hun med en fransk forretningsmann og milliardær, og sammen fikk de en datter sammen, vår unge venninne på bildet.

UT PÅ TUR: Som liten var hun ikke redd for å si hva hun mente, verken når det kom til klesstil eller fotografene. Her på flyplassen sammen med sin verdenskjente mor. FOTO: Broadimage/REX/NTB
UT PÅ TUR: Som liten var hun ikke redd for å si hva hun mente, verken når det kom til klesstil eller fotografene. Her på flyplassen sammen med sin verdenskjente mor. FOTO: Broadimage/REX/NTB Vis mer

Hennes far er litt av en størrelse i Frankrike, et land der moren også er slått til Æreslegionær. Faren er nemlig er sjef for selskapet Kering, som eier intet mindre enn luksusmerket Gucci. Da moren giftet seg ville onde tunger ha det til at hun giftet seg for penger, noe hun har kraftig avvist:

– Du vet, da jeg giftet meg med ham, sa alle: Å, dette er arrangert ekteskap. Hun giftet seg med ham for pengene! Jeg tenkte bare: Tro hva du vil, bitch. Etter femten år sammen er vår kjærlighet sterk. Og jeg blir ikke fornærmet av det engang. Jeg tenker bare: tro hva du vil, sa hun til podkasten til Dax Shepard.

Sjeldent intervju

Vår unge venninnes far, François-Henri Pinault, har ikke vært å se på den røde løper i samme grad som moren, ja, faktisk kan man vel si at den unge datteren etter hvert har vist seg mer.

I 2022, en alder av 14 år, var hun og moren å se på forsiden av mai-utgaven av meksikanske Vouge.

Har du skjønt hvem vi snakker om?

Vi koster på oss et hint til.

Moren har spilt den meksikanske kunstneren Frida Kahlo, og produserte selv filmen «Frida». Av andre filmer hun har spilt i kan nevnes «Once upon a time in Mexico» og «Grown ups». Morens fornavn leder dessuten tankene til den mer eksklusive enden av kjøledisken på Rema.

Vi snakker selvsagt om …

Salma Hayek og hennes datter Valentina Paloma Pinault.

DUO: På Oscar-utdelingen i 2023 kom Salma Hayek og datteren Valentina Paloma Pinault arm i arm, begge kledd i rødt. FOTO: ANGELA WEISS / AFP/NTB
DUO: På Oscar-utdelingen i 2023 kom Salma Hayek og datteren Valentina Paloma Pinault arm i arm, begge kledd i rødt. FOTO: ANGELA WEISS / AFP/NTB Vis mer

Klestrøbbel

I Vouge-intervjuet, skrevet på spansk, snakket mor og datter åpent om jobb, klesskapene sine og mer, ifølge Page Six.

– Vi krangler om klær fordi hun tar alt fra skapet mitt, sa Hayek, og la til at datteren alltid har vært veldig viljesterk når det kommer til hva hun skal ha på seg:

– Jeg har aldri fått velge ut klær til henne, ikke engang da hun var liten, og det har jeg alltid likt.

PAR I HJERTER: Salma Hayek og mannen Francois-Henri Pinault på den røde løper i 2023, på en tilstelning for selskapet Kering, som Pinault er han er direktør for. FOTO: KENA BETANCUR / AFP/NTB
PAR I HJERTER: Salma Hayek og mannen Francois-Henri Pinault på den røde løper i 2023, på en tilstelning for selskapet Kering, som Pinault er han er direktør for. FOTO: KENA BETANCUR / AFP/NTB Vis mer

Valentina sa i intervjuet at selv om hun liker morens eksklusive designerklær, betyr ikke merker særlig mye for henne. Hun går kledd i det hun liker og kombinerer gjerne med vintage-plagg.

DELER: Mor og datter Salma og Valentina deler mer enn sin forkjærlighet for røde kjoler. FOTO: Reuters/NTB
DELER: Mor og datter Salma og Valentina deler mer enn sin forkjærlighet for røde kjoler. FOTO: Reuters/NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer