Kjendissøsken

Ser du hvem hun er søsteren til?

Vi ante ikke at «The Sex Lives of College Girls»-skuespilleren har en verdensberømt bror!

KJENDISSØSKEN: Pauline har nylig blitt et kjent fjes gjennom HBO-serien The Sex Lives of College Girls, og broren hennes kjenner du garantert til fra før. FOTO: NTB
KJENDISSØSKEN: Pauline har nylig blitt et kjent fjes gjennom HBO-serien The Sex Lives of College Girls, og broren hennes kjenner du garantert til fra før. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Pauline (31) har blitt et kjent fjes for de av oss som elsker seriene som tar oss med inn i den amerikanske collegetilværelsen med bekymringer, dating, drama, vennskap og kjærlighet. 31-åringen spiller en av hovedkarakterene i HBO-komedien The Sex Lives of College Girls som kunne servere seerne seriens andre sesong på tampen av fjoråret.

Det som for mange er mer ukjent kunnskap, er at hennes yngre bror er en verdensberømt skuespiller. Han var først å se på skjermen i 2012, og har tatt verden med storm de siste årene.

Snakker flytende fransk

The Sex Lives of College Girls er preget av hormoner og frie tøyler når studentene endelig flytter inn på campus. Paulines karakter i serien, Kimberly, har store utfordringer med franskundervisningen - noe som er ironisk, da hun og hennes bror, i virkeligheten snakker flytende fransk.

Pauline og brorens etternavn er også av fransk opprinnelse. De er oppvokst i New York, men med en fransk far, har søsknene både amerikansk og fransk statsborgerskap.

Stigende stjerne

Med filmer som Dune (2021), Interstellar (2014), Lady Bird (2017) og Little Women (2019) har den unge kjekkasen etablert seg som et viktig navn i Hollywood.

Det som kan defineres som hans aller største skuespillerprestasjon, og som har blitt bemerket med Oscar-nominasjon for beste mannlige hovedrolle, finner vi i filmen Call Me by Your Name (2017). Her spilte han mot den kannibal- og overgrepsanklagede Armie Hammer, som du kan lese mer om her.

Det gjør også det at han spilte kannibal i fjorårets filmsuksess Bones and All med motspiller Taylor Russell en smule komisk. Det gikk romanserykter mellom de to kollegene, men det ble aldri bekreftet fra deres hold.

Et romantisk forhold til Lily Rose Depp fra 2018 til 2020, har han derimot bekreftet. Og før det igjen, i 2013, datet han datteren til Madonna, Lourdes Leon.

I desember 2023 kan vi se 27-åringen som selveste Willy Wonka i forløperen til Roald Dahls klassiker Charlie og sjokoladefabrikken.

Har du gjettet hvem Paulines bror er?

Nært søskenforhold

Skuespilleren vi skal frem til er selvfølgelig Timothée Chalamet!

I en bror og søster-relasjon, kan det være ubehagelig å se hverandres sexscener på skjermen, og det er ikke slik at de uteblir i en serie med «sex» i tittelen.

Da Pauline ble spurt om broren likte The Sex Lives of College Girls, svarte 31-åringen at «broren min elsker serien», men de ser det ikke sammen. Timothée skal derimot ha sett serien sammen med en av foreldrene, ifølge et intervju med E! News.

Det har imidlertid ikke Pauline gjort.

«Nei, jeg ser ikke på det sammen med foreldrene mine. Kødder du?»

SKUESPILLERSØSKEN: Pauline og Timothée Chamalet har begge slått seg opp i skuespillerbransjen, men at de er søsken, har gått mange hus forbi. FOTO: NTB
SKUESPILLERSØSKEN: Pauline og Timothée Chamalet har begge slått seg opp i skuespillerbransjen, men at de er søsken, har gått mange hus forbi. FOTO: NTB Vis mer

Hun poengterer at hun likevel er glad for at familien støtter henne - og hun er takknemlig for alle som ser på serien.

«Det er da du blir sånn «wow», jeg spiller i noe folk ser på!» sier hun til E! News.

De to søsknene skal ha et nært forhold. De blir ofte sett sammen på på hverandre filmpremierer for å støtte hverandre.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer