Pamela Anderson:

Ser du hvem som er den ekte Pamela Anderson?

Se, så lik hun er!

HVEM ER HVEM? Den ene er Lily James i rollen som Pamela Anderson. Den andre er den ekte Pamela. TV-serien «Pam & Tommy» har premiere 2. februar. FOTO: NTB
HVEM ER HVEM? Den ene er Lily James i rollen som Pamela Anderson. Den andre er den ekte Pamela. TV-serien «Pam & Tommy» har premiere 2. februar. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da bildene fra tv-serien «Pam and Tommy» om Pamela Anderson og Tommy Lee ble sluppet kokte Internett over.

For Lily James' likhet med den ekte Pamela Anderson, som hun spiller i serien, er mildt sagt slående. Noen vil til og med kanskje påstå at hun ligner mer på Pamela Anderson enn henne selv.

Bildene av Lily James i rollen som Pamela har siden gått viralt.

Sjokkerende likhet

I fjor delte James det første bildet av det mange mener er en ekstrem forvandling i rollen som Pamela Anderson. I caption til bildet siterer hun et kjent Anderson-sitat, nemlig: «Det er fantastisk å være blonde. Med lave forventninger er det veldig lett å overraske folk».

Også «Baywatch»-bildene er utrolig like. Det er rett og slett vanskelig å se hvem som er hvem. James ser normalt sett slik ut:

LILY JAMES: Slik ser skuespilleren ut til vanlig. Her under British Independent Film Awards 2019 i London. FOTO: NTB
LILY JAMES: Slik ser skuespilleren ut til vanlig. Her under British Independent Film Awards 2019 i London. FOTO: NTB Vis mer

Kontroversiell

Serien, som hadde premiere på Disney+ denne uken, skal blant annet omhandle den stjålne sex tape-skandalen mellom Anderson og ektemannen, Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (Sebastian Stan). Norske anmeldere skryter av miniserien og Filmpolitiet mener det er «enormt provoserende 90-tallsnostalgi», og triller terningkast 5.

I fjor gikk Andersons venninne Courtney Love ut og viste sin avsky mot at James og serien utnyttet det hun beskriver som en svært traumatisk hendelse i «Baywatch»-stjernas liv.

Til tross for at serien omhandler nettopp Anderson, har den tidligere skuespilleren og modellen valgt å holde seg taus om produksjonen.

Ifølge Lily James og regissør Craig Gillespie skal Anderson ha fått tilbud om å medvirke i serien, noe hun har avslått, skriver Dagbladet.

DEN GANG DA: Pamela Anderson og ektemannen Tommy Lee i 1995. Nå portretters de to i en ny tv-serie. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Pamela Anderson og ektemannen Tommy Lee i 1995. Nå portretters de to i en ny tv-serie. FOTO: NTB Vis mer

Sjekk likheten

Lily James har gjennom de siste månedene delt små drypp fra innspillingen, blant annet på sin egen Instagram Stories. Med en chainmail-topp, sotede øyne og frostet leppestift forsøker hun å gjenskape Andersons smått ikoniske look fra American Music Awards i 2002, skriver Harper's Bazaar.

SJEKK LIKHETEN: Lily James delte dette bildet av seg selv i rollen som Pamela Andersen på sin Instagram Stories. FOTO: INSTAGRAM
SJEKK LIKHETEN: Lily James delte dette bildet av seg selv i rollen som Pamela Andersen på sin Instagram Stories. FOTO: INSTAGRAM Vis mer
DEN EKTE PAMELA: Slik så hun ut under American Music Award i 2002. Her med sin daværende ektemann Kid Rock. FOTO: NTB
DEN EKTE PAMELA: Slik så hun ut under American Music Award i 2002. Her med sin daværende ektemann Kid Rock. FOTO: NTB Vis mer

Så tilbake til «Baywatch»-bildet «alle» snakker om. Lurer du på hvem som egentlig er hvem? Vel, det er Lily James i rollen som Pamela Anderson til venstre og den ekte Anderson til høyre.

Dette bildet er altså av James fra innspillingen av serien:

FRA INNSPILLINGEN: Dette bildet er av Lily James i rollen som Pamela Anderson. FOTO: NTB
FRA INNSPILLINGEN: Dette bildet er av Lily James i rollen som Pamela Anderson. FOTO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer