Pamela Anderson:

Ser du hvem som er den ekte Pamela Anderson?

Se, så lik hun er!

HVEM ER HVEM? Den ene er Lily James i rollen som Pamela Anderson. Den andre er den ekte Pamela. TV-serien «Pam & Tommy» har premiere 2. februar. FOTO: NTB
HVEM ER HVEM? Den ene er Lily James i rollen som Pamela Anderson. Den andre er den ekte Pamela. TV-serien «Pam & Tommy» har premiere 2. februar. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da bildene fra tv-serien «Pam and Tommy» om Pamela Anderson og Tommy Lee ble sluppet kokte Internett over.

For Lily James' likhet med den ekte Pamela Anderson, som hun spiller i serien, er mildt sagt slående. Noen vil til og med kanskje påstå at hun ligner mer på Pamela Anderson enn henne selv.

Bildene av Lily James i rollen som Pamela har siden gått viralt.

Sjokkerende likhet

I fjor delte James det første bildet av det mange mener er en ekstrem forvandling i rollen som Pamela Anderson. I caption til bildet siterer hun et kjent Anderson-sitat, nemlig: «Det er fantastisk å være blonde. Med lave forventninger er det veldig lett å overraske folk».

Også «Baywatch»-bildene er utrolig like. Det er rett og slett vanskelig å se hvem som er hvem. James ser normalt sett slik ut:

Kontroversiell

Serien, som hadde premiere på Disney+ denne uken, skal blant annet omhandle den stjålne sex tape-skandalen mellom Anderson og ektemannen, Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (Sebastian Stan). Norske anmeldere skryter av miniserien og Filmpolitiet mener det er «enormt provoserende 90-tallsnostalgi», og triller terningkast 5.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer