Pamela Anderson:

Ser du hvem som er den ekte Pamela Anderson?

Se, så lik hun er!

HVEM ER HVEM? Den ene er Lily James i rollen som Pamela Anderson. Den andre er den ekte Pamela. FOTO: NTB
HVEM ER HVEM? Den ene er Lily James i rollen som Pamela Anderson. Den andre er den ekte Pamela. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da bildene fra den kommende tv-serien «Pam and Tommy» om Pamela Anderson og Tommy Lee slapp kokte Internett over.

For Lily James' likhet med den ekte Pamela Anderson, som hun spiller i serien, er mildt sagt slående. Noen vil til og med kanskje påstå at hun ligner mer på Pamela Anderson enn henne selv.

Nå går nye bilder av Lily James i rollen som Pamela viralt.

Sjokkerende likhet

I mai delte James det første bildet av det mange mener er en ekstrem forvandling i rollen som Pamela Anderson. I caption til bildet siterer hun et kjent Anderson-sitat, nemlig: «Det er fantastisk å være blonde. Med lave forventninger er det veldig lett å overraske folk».

Også «Baywatch»-bildene er utrolig like. Det er rett og slett vanskelig å se hvem som er hvem. James ser normalt sett slik ut:

LILY JAMES: Slik ser skuespilleren ut til vanlig. Her under British Independent Film Awards 2019 i London. FOTO: NTB
LILY JAMES: Slik ser skuespilleren ut til vanlig. Her under British Independent Film Awards 2019 i London. FOTO: NTB Vis mer

Kontroversiell

Serien, som har skapt overskrifter allerede før den er på lufta, skal blant annet omhandle den stjålne sex tape-skandalen mellom Anderson og ektemannen, Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (Sebastian Stan). I mai gikk Andersons venninne Courtney Love ut og viste sin avsky mot at James og serien utnyttet det hun beskriver som en svært traumatisk hendelse i «Baywatch»-stjernas liv.

DEN GANG DA: Pamela Anderson og ektemannen Tommy Lee i 1995. Nå portretters de to i en ny tv-serie. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Pamela Anderson og ektemannen Tommy Lee i 1995. Nå portretters de to i en ny tv-serie. FOTO: NTB Vis mer

Pamela Anderson har enda ikke selv uttalt seg om serien som foreløpig ikke har fått en lanseringdato. Det som vites er at det blir åtte episoder, og at serien vil debutere på strømmetjenesten Hulu.

Sjekk likheten

Nå deler Lily James nok et bilde fra innspillingen, denne gangen på sin egen Instagram Stories. Med en chainmail-topp, sotede øyne og frostet leppestift forsøker hun å gjenskape Andersons smått ikoniske look fra American Music Awards i 2002, skriver Harper's Bazaar.

SJEKK LIKHETEN: Lily James delte dette bildet av seg selv i rollen som Pamela Andersen på sin Instagram Stories. FOTO: INSTAGRAM
SJEKK LIKHETEN: Lily James delte dette bildet av seg selv i rollen som Pamela Andersen på sin Instagram Stories. FOTO: INSTAGRAM Vis mer
DEN EKTE PAMELA: Slik så hun ut under American Music Award i 2002. Her med sin daværende ektemann Kid Rock. FOTO: NTB
DEN EKTE PAMELA: Slik så hun ut under American Music Award i 2002. Her med sin daværende ektemann Kid Rock. FOTO: NTB Vis mer

Så tilbake til «Baywatch»-bildet «alle» snakker om. Lurer du på hvem som egentlig er hvem? Vel, det er Lily James i rollen som Pamela Anderson til venstre og den ekte Anderson til høyre.

Dette bildet er altså av James fra innspillingen av serien:

FRA INNSPILLINGEN: Dette bildet er av Lily James i rollen som Pamela Anderson. FOTO: NTB
FRA INNSPILLINGEN: Dette bildet er av Lily James i rollen som Pamela Anderson. FOTO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer