Kjendisbarn

Ser du hvilke superstjerner dette er barna til?

De berømte foreldrene gjorde et unntak, og tok med seg barna på den røde løperen.

UNGE VOKSNE: Søsknene har som regel holdt seg unna rampelyset, og de har blitt noen år eldre siden sist de viste seg på den røde løperen. FOTO: NTB
UNGE VOKSNE: Søsknene har som regel holdt seg unna rampelyset, og de har blitt noen år eldre siden sist de viste seg på den røde løperen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken var det duket for den 94. Oscar-utdelingen i underholdningsbransjens mekka – Hollywood. Det er ikke uvanlig at kjendisbarn tar følge med foreldrene på den røde løperen, mens andre har et ønske om å skjerme barna fra rampelyset.

Skuespillere, moteikoner og bransjens mest ettertraktede fikk skinne denne kvelden, og det samme fikk de tre barna til ingen ringere enn Sex og singellivs Sarah Jessica Parker (57).

Parker og skuespiller-ektemannen Matthew Broderick (60) har ikke for vane å ta med barna på den røde løperen. Deres tre felles barn har alle sammen blitt noen år eldre siden sist gang de tok på finstasen og smilte til pressen før en større begivenhet.

TOK MED SEG BARNA: Ekteparet strålte på den røde løperen i forbindelse med Oscar-utdelingen tidligere denne uken. FOTO: NTB
TOK MED SEG BARNA: Ekteparet strålte på den røde løperen i forbindelse med Oscar-utdelingen tidligere denne uken. FOTO: NTB Vis mer

Blitt en ung mann

Den spektakulære Oscar-utdelingen – med rød løper for første gang etter pandemien – var verdt unntaket for familien. Og det viser seg at eldstesønnen James Wilkie Broderick (19) har vokst opp til å bli en ung mann!

Sist han gikk nedover den røde løperen var i 2017 da han var 14 år gammel. Anledningen den gang var premieren til musikalen Charlie og sjokoladefabrikken på Broadway.

CINDERELLA: Tabitha og Marion med foreldrene på premieren til Askepott på Broadway i 2013. FOTO: Skjermdump PEOPLE // Filmmagic
CINDERELLA: Tabitha og Marion med foreldrene på premieren til Askepott på Broadway i 2013. FOTO: Skjermdump PEOPLE // Filmmagic Vis mer

Tre ungdommer i hus

Parker og Broderick giftet seg i 2007 og ble foreldre til tvillingdøtrene Tabitha Hodge og Marion Loretta Elwell i 2009 ved hjelp av surrogat. I dag har jentene blitt 12 år gamle, og ble med mor og far på den røde løperen i forbindelse med søndagens storslåtte arrangement.

Det samme gjaldt deres eldste sønn James. Han gjorde derimot sin rød løper-debut i forbindelse med premieren på Harry Potter og dødstalismanene: Del 1 i 2010 sammen med foreldrene.

TRIO PÅ LØPEREN: Mor, far og James som 14-åring før premieren på Charlie og sjokoladefabrikken på Broadway i 2017. FOTO: NTB
TRIO PÅ LØPEREN: Mor, far og James som 14-åring før premieren på Charlie og sjokoladefabrikken på Broadway i 2017. FOTO: NTB Vis mer

I mellomtiden har James blitt uteksaminert fra high school, og har nå startet studenttilværelsen ved Brown University. Da han hadde flyttet ut av barndomshjemmet i fjor høst, tok det ikke lang tid før han fylte 19 år.

I forbindelse med sønnens bursdag, uttalte Parker at det var vemodig at han ikke var hjemme. «Han lever sitt liv. Borte. Studerer. Blant nye venner.» før hun la til «Han åpner sine unge øyne. Nye tanker. Nye bøker. Nye og annerledes morgener. Vår skorpion. Vår oktober-baby. Vår JW.»

Duket for drama

Den stjernespekkede prisutdelingen gikk ikke upåaktet hen. Det var ikke bare skuespillerferdigheter og moteikoner som fikk oppmerksomhet denne kvelden, det ble også skandaletilstander som går inn i historiebøkene.

Da Hollywood-yndling Will Smith klappet til komiker Chris Rock som følge av en vits rettet mot Smiths kone, Jada Pinkett Smith, har KK skrevet mer om her.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer