Kjendisbarn

Ser du hvilke superstjerner dette er barna til?

De berømte foreldrene gjorde et unntak, og tok med seg barna på den røde løperen.

UNGE VOKSNE: Søsknene har som regel holdt seg unna rampelyset, og de har blitt noen år eldre siden sist de viste seg på den røde løperen. FOTO: NTB
UNGE VOKSNE: Søsknene har som regel holdt seg unna rampelyset, og de har blitt noen år eldre siden sist de viste seg på den røde løperen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken var det duket for den 94. Oscar-utdelingen i underholdningsbransjens mekka – Hollywood. Det er ikke uvanlig at kjendisbarn tar følge med foreldrene på den røde løperen, mens andre har et ønske om å skjerme barna fra rampelyset.

Skuespillere, moteikoner og bransjens mest ettertraktede fikk skinne denne kvelden, og det samme fikk de tre barna til ingen ringere enn Sex og singellivs Sarah Jessica Parker (57).

Parker og skuespiller-ektemannen Matthew Broderick (60) har ikke for vane å ta med barna på den røde løperen. Deres tre felles barn har alle sammen blitt noen år eldre siden sist gang de tok på finstasen og smilte til pressen før en større begivenhet.

Blitt en ung mann

Den spektakulære Oscar-utdelingen – med rød løper for første gang etter pandemien – var verdt unntaket for familien. Og det viser seg at eldstesønnen James Wilkie Broderick (19) har vokst opp til å bli en ung mann!

Sist han gikk nedover den røde løperen var i 2017 da han var 14 år gammel. Anledningen den gang var premieren til musikalen Charlie og sjokoladefabrikken på Broadway.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer