Kjendisbarn

Ser du hvilke superstjerner disse to turtelduene er barna til?

Foreldrene har tatt helt ulike karriereveier, men du vet garantert hvem de er.

FORELSKET: Kjærligheten blomstrer for turtelduene. FOTO: Skjermdump Instagram // Frances Bean
FORELSKET: Kjærligheten blomstrer for turtelduene. FOTO: Skjermdump Instagram // Frances Bean Vis mer
Publisert

De to kjendisbarna Riley (29) og Frances Bean (29) har funnet kjærligheten. Nylig delte de sin kjærlighet for hverandre i sosiale medier.

Sistnevnte mistet faren sin til selvmord da hun kun var 18 måneder gammel. Moren hennes har vært rusavhengig, noe som påvirket barndommen hennes i stor grad.

Den tøffe oppveksten har også innebåret at moren har vært i retten flere ganger som følge av at myndighetene har tvilt på hennes evner som mor. Da Frances Bean var tenåring skal hun selv ha meldt moren til myndighetene for å ikke være kikket til å ta vare på henne.

Frances Bean har blant annet jobbet som produsent for en HBO-film som omhandler farens liv og karriere. FOTO: NTB
Frances Bean har blant annet jobbet som produsent for en HBO-film som omhandler farens liv og karriere. FOTO: NTB Vis mer

Godt forhold i dag

Moren hennes er en amerikansk sanger, skuespiller og modell. Hun var gift med faren til Frances Bean fra 1992 til 1994.

Etter en tøff oppvekst uten en far og med en rusavhengig mor, har mor og datter fått en bedre relasjon, og de skal ha et godt forhold i dag.

Faren ble preget av suksessen bandet fikk etter hiten «Smells Like Teen Spirit», og med albumet «Nevermind» som gjorde dem verdenskjente i 1991. Han skal ha blitt konfrontert med rusavhengighet av venner og familie, samtidig som han opplevde et voldsomt mediepress – faktorer han ikke taklet så godt.

Faren var den verdensberømte vokalisten i Nirvana som tok sitt eget liv som 27-åring.

Frances Bean er selvfølgelig datter av Kurt Cobain og Courtney Love.

LITEN FAMILIE: Mediepresset startet for alvor da Nirvana slo gjennom i 1991. Bildet er tatt i 1994 da Frances Bean, Courtney Love og Kurt Cobain møtte opp på MTV Awards i Los Angeles. FOTO: NTB
LITEN FAMILIE: Mediepresset startet for alvor da Nirvana slo gjennom i 1991. Bildet er tatt i 1994 da Frances Bean, Courtney Love og Kurt Cobain møtte opp på MTV Awards i Los Angeles. FOTO: NTB Vis mer

Går i farens fotspor

Frances Bean har en variert CV der hun blant annet har jobbet som modell, kunstner under navnet Tim Fiddle, samt produsent for en HBO-film om faren Kurt Cobain.

Hennes nye forelskelse, Riley, går derimot i sin fars atletiske fotspor. Faren hans har vært en pioner innen sin idrett og er et av de største navnene i miljøet. Han har også vært pådriver for å etablere skateparker i underprivilegerte områder gjennom sin egen organisasjon.

Det er selvfølgelig proffskateboarder Tony Hawk (53) vi skal frem til, og hans sønn Riley Hawk som er kjæreste med Frances Bean Cobain.

Riley Hawk har selv opparbeidet seg en karriere i proffskateboarding. Han deltok blant annet i X Games i Oslo i 2016, og regnes som en av de 20 beste X Games-deltakerne gjennom tidene.

PROFFSKATERE: Riley Hawk tok samme karrierevei som sin far og er ansett som en av de 20 beste X-Games-deltakerne gjennom tidene. Tony Hawk anses som tidenes største skateboarder. FOTO: Skjermdump // GQ
PROFFSKATERE: Riley Hawk tok samme karrierevei som sin far og er ansett som en av de 20 beste X-Games-deltakerne gjennom tidene. Tony Hawk anses som tidenes største skateboarder. FOTO: Skjermdump // GQ Vis mer
SAMMENSPLEISET: Tony Hawk og kona Catherine Goodman (t.v.), og Frances Bean Cobain og Riley Hawk (t.h.) FOTO: Skjermdump Instagram // Frances Bean Cobain
SAMMENSPLEISET: Tony Hawk og kona Catherine Goodman (t.v.), og Frances Bean Cobain og Riley Hawk (t.h.) FOTO: Skjermdump Instagram // Frances Bean Cobain Vis mer

Delte kjærligheten på Instagram

Frances Bean la nylig ut et bilde der hun forteller at hun har vært borte fra sosiale medier en stund, og at det har gjort henne godt. Hun bruker det samme innlegget til å takke for de fine tingene som har skjedd det siste drøye året hun har vært borte fra Instagram.

I bildekarusellen deler hun blant annet et bilde av at hun og kjæresten sitter inntil hverandre. Riley Hawk har kommentert hjerter under innlegget.

Kjempet for arven etter faren

Frances Bean Cobain var tidligere gift med Isaiah Silva som gikk hver til sitt i 2017. Cobain sloss for å få beholde arven etter sin far, en arv på 450 millioner dollar.

Det hun til slutt måtte gi slipp på, var gitaren fra sin far, som endte opp i hennes eksmanns eierskap.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer