Kjendisdatter

Ser du hvilken Hollywood-stjerne hun er datteren til?

Hun har ikke bare arvet utseendet av sin mor..

LIGNER PÅ SIN MOR: Det er ingen tvil om at eplet ikke faller langt fra stammen i dette tilfellet. Interessen for mote har hun også fått. FOTO: Skjermdump Instagram // @gwynethpaltrow
LIGNER PÅ SIN MOR: Det er ingen tvil om at eplet ikke faller langt fra stammen i dette tilfellet. Interessen for mote har hun også fått. FOTO: Skjermdump Instagram // @gwynethpaltrow Vis mer
Publisert

Moren hennes har blitt et stort internasjonalt navn etter å ha spilt i en rekke storfilmer. Hun er oppvokst i skuespillermekka California og har vært i bransjen siden slutten av 80-tallet.

49-åringen har filmer som Iron Man (2008, 2010 og 2013), The Avengers (2018 og 2019), Spider-Man: Homecoming (2017), Shallow Hal (2001) og The Talented Mr. Ripley (1999) på merittlisten.

I 1999 kunne hun også smykke seg med en Oscar-statuett for «Beste kvinnelige hovedrolle» i filmen Shakespeare in Love (1998).

Ikke bare foran kamera

Som om ikke CV-en var lang nok etter skuespillerprestasjonene å dømme, har hun både skrevet, regissert og produsert filmer og serier – blant annet serien The Politician som hadde premiere i 2019. Hun har flere kommende prosjekter i 2022.

Apples mor har vært i et forhold med flere Hollywood-kjekkaser, blant annet Ben Affleck og Brad Pitt. I dag er hun gift med den anerkjente manusforfatteren Brad Falchuk (51), men før det var hun gift og fikk to barn med Coldplay-vokalist Chris Martin.

Har du gjettet hvem vi skal frem til?

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Det er selvfølgelig den anerkjente skuespilleren Gwyneth Paltrow (49).

Voksen datter

Gwyneth Paltrow giftet seg med den britiske vokalisten i suksessgruppen Coldplay, Chris Martin (45), i 2003. 13 år senere, i 2016, gikk de to hver til sitt. De fikk barna Moses (16) og Apple (17) sammen.

Apple Martin har i dag tatt etter moren når det kommer til interessen for mote og klær. Paltrow er et kjent ansikt også i moteverden og blir til stadighet omtalt som et moteikon – samt hyllet for sin elegante stil.

– Datteren min liker stilen min nå, noe som er supert, for det var en periode hun syntes jeg var en taper, har Paltrow fortalt til People.

GODE VENNER: Gwyneth Paltrow forteller at datteren har blitt så voksen at de kan byttelåne - eller stjele - klær fra hverandres klesskap. FOTO: Skjermdump // Instagram @gwynethpaltrow
GODE VENNER: Gwyneth Paltrow forteller at datteren har blitt så voksen at de kan byttelåne - eller stjele - klær fra hverandres klesskap. FOTO: Skjermdump // Instagram @gwynethpaltrow Vis mer

Nå sniker datteren til seg klær fra klesskapet til moren, og gleden for at de to har samme skostørrelse skal være gjensidig.

– Jeg tok faktisk en hettegenser fra henne for et par uker siden. Rettferdig nok. Hun tar T-skjortene og skoene mine. Hun liker skoene mine, sa hun i det samme intervjuet.

Hyllest til datteren på kvinnedagen

Mor og datter har et tilsynelatende nært forhold. Paltrow har tatt til sosiale medier i ny og ne for å dele bilder og rørende ord om datteren.

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars delte hun et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram med en lengre tekst om særlig én kvinne som utmerker seg i livet hennes. Innlegget var dedisert til datteren.

– Men i dag vil jeg vise takknemlighet til en (teknisk sett nesten) kvinne. Denne kvinnen gir meg håp for fremtidens søsterskap, og for planetens fremtid. Og denne kvinnen har gjort meg til den kvinnen jeg er i dag – mer enn noen andre.

17-åringen har dukket opp i morens sosiale medier jevnlig, men hun har ellers et forholdsvis privat liv utenfor offentligheten. Med private sosiale medier-kontoer, deler hun ingenting selv, men hennes mor holder ikke igjen når det kommer til å skryter av datteren i intervjuer.

Likestilling virker å stå sterkt i familien, og det er noe datteren har tatt med seg. I et tidligere intervju med E! News fortalte hun at datteren og hennes venninner så på seg selv om likeverdige med gutter.

– De er sånn: Nei, vi er her for det samme som gutter vi også!

Det er vel bare et tidsspørsmål før vi får se mer av Apple Martin dersom foreldrenes talenter går i arv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer