Kjendisdatter

Ser du hvilken kjendis hun er datteren til?

Coco (18) følger i morens fotspor.

DELER FRA LIVET: Coco er populær på sosiale medier og har en stor følgerskare på TikTok og Instagram hvor hun deler stort og smått fra livet. FOTO: Skjermdump Instagram/@cocoarquette_
DELER FRA LIVET: Coco er populær på sosiale medier og har en stor følgerskare på TikTok og Instagram hvor hun deler stort og smått fra livet. FOTO: Skjermdump Instagram/@cocoarquette_ Vis mer
Publisert

I 1994 kapret Cocos mor en av tv-historiens mest kjente roller. Tv-serien er superpopulær verden over, til tross for at det har gått nesten 30 år siden premieren.

15. juni 1964 ble hun født i byen Birmingham i Alabama. Hun studerte arkitektur og interiørdesign, men hoppet av studiene for å jobbe som modell på fulltid. Samtidig startet hun med dramatimer, og hadde sett seg ut en karriere som skuespiller.

Selv om hun fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i 1994, hadde hun flere mindre roller et tiår i forkant. I 1984 medvirket hun i Bruce Springsteens musikkvideo til låten «Dancing in the Dark».

I 2009 vant den etablerte skuespilleren Golden Globe for sin hovedrolle i serien «Cougar Town».

En av hennes beste venninner er medskuespiller Jennifer Aniston (53).

Har du gjettet hvem Cocos mor er?

Nært forhold

Det er selvfølgelig Courteney Cox (58) som er moren hennes, best kjent som Monica Geller i den evig populære serien «Friends». Serien ble sendt fra 1994-2004, og i 2021 møttes gjengen til en gjenforening i «Friends: The Reunion» på HBO til stor glede for fansen.

I 1999 traff Cox det som skulle bli hennes ektemann og far til deres felles datter, Coco Arquette (18). Skuespiller-ektemannen David Arquette ble hun kjent med under innspilling av «Skrik». I 2013 tok ekteskapet slutt, men det tok ikke lang tid før hun fant kjærligheten på ny med låtskriver, plateprodusent og sanger Johnny McDaid (45) som hun er sammen med den dag i dag.

MOR OG DATTER PÅ RØD LØPER: Courteney Cox og Coco Arquette. FOTO: NTB
MOR OG DATTER PÅ RØD LØPER: Courteney Cox og Coco Arquette. FOTO: NTB Vis mer

Skapt sitt eget navn

Datteren Coco har for mange blitt et kjent ansikt i sosiale medier. Hun har skapt sitt eget navn, særlig gjennom korte videoklipp på TikTok som hun deler med sine nærmere 70 tusen følgere.

Hun er oppvokst i Los Angeles, noe som er beleilig når hele familien går samme karrierevei – 18-åringen har nemlig medvirket i «Just Before I Go» (2014) som hennes mor regisserte. Hun har dukket opp i flere større og mindre roller i ulike filmer og tv-serier. Cox deler hyppig filmer av at hun og datteren synger og spiller musikk sammen. Som et 18-årig multitalent og et etablert navn, ser fremtiden lys ut for den energiske jenta.

Det kan virke som mange er nysgjerrige på datteren til Friends-stjernen. Da Cox i 2020 delte en dansesnutt av seg selv sammen med datteren, gikk den viralt på sosiale medier. Å se stjerner i en hverdagslig situasjon med sine barn, er helt tydelig noe som fenger.

Se videoen nedenfor:

Det er likevel ikke første gang vi har sett Cox danse. For Friends-tilhengere vil scenen der Monica og Ross «The Routine» være brent fast i minnet. Hvem har vel ikke drømt om å slå seg løs med de samme bevegelsene på dansegulvet?

Her er et gledelig lite gjensyn via TBS Network på TikTok:

Hyllet datteren på 18-årsdagen

Da Coco fylte 18 år tidligere i juni, delte Cox et rørende innlegg på Instagram med bilder av de to sammen.

«Jeg er så stolt av å være moren din. Du er modig, smart, dyp, morsom, unik og vakker, med det største hjertet. Jeg gleder meg til å se hva du har i vente.»

Leslie Mann, Kate Hudson og Ali Wentworth er blant kjendisvennene som har gitt sine bursdagshilsener i kommentarfeltet. Cox har tidligere uttalt at det er vanskelig å imponere datteren, hun lar seg ikke begeistre når moren får besøk av sine verdensberømte venninner, har hun tidligere uttalt da hun gjestet Jimmy Kimmel Live!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer