Drag Me Out

Ser du hvilken norsk kjendis dette er?

Et knippe kjendiser skal få prøve seg som dragqueens i den nye serien som har premiere i dag.

DRAGDRONNING I GLITTER OG STAS: Kjenner du igjen denne karen? FOTO: Cato Ingebrigtsen/Discovery+
DRAGDRONNING I GLITTER OG STAS: Kjenner du igjen denne karen? FOTO: Cato Ingebrigtsen/Discovery+ Vis mer
Publisert

Denne våren er det duket for glitter og glam når tolv kjendiser skal by på seg selv i drag-kostymer og vise hva de er gode for i en lip sync-konkurranse. Det hele ledes av programleder Janne Formoe (46).

I dommerpanelet finner vi Jan Thomas og drag-youtuber Marius Hagen, bedre kjent som Pamela the Pam. Dommerduoen får med seg en ny kjent gjestedommer på laget hver uke utover våren, og den beste dragdronningen kåres avslutningsvis i hver episode ut ifra en lip sync-konkurranse mellom to av deltakerne.

I første episode får vi se youtuber Herman Dahl (19) bli forvandlet til dragqueen med hjelp fra mentor Skrellex (Kai Thomas Larsen).

Og hvem han skal møte i en humoristisk konkurranse med parykker og paljetter?

Jo, det er Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40), som er dragdronningen avbildet i toppen av denne saken. Hvem som vinner av Staysman og Dahl, avgjøres i en lip sync-konkurranse til slutt.

Åpent sinn

Annet enn god veiledning og hjelp fra mentor Puffie Mantrap (Kim Wigaard), har ikke Thorbjørnsen forberedt seg i veldig stor grad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer