Kjendisbarn:

Ser du hvilken superstjerne hun er datteren til?

Hun er nybakt tobarnsmor og både ektemannen og faren hennes er store Hollywood-stjerner.

FORFATTER: Hun kommer fra en familie bestående av politikere og skuespillere. Selv skriver hun selvhjelpsbøker og har podcast. FOTO: NTB
FORFATTER: Hun kommer fra en familie bestående av politikere og skuespillere. Selv skriver hun selvhjelpsbøker og har podcast. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Allerede i 1970 startet skuespillerkarrieren for faren til denne kjente dama.

Men det var ikke før i 1982 at han slo gjennom som Conan i filmen «Barbaren Conan» og med det satte standarden som en av 80-tallets største actionhelt-skuespillere.

Som bodybuilder og med et mildt sagt barskt navn, var han en perfekt kandidat til hovedrollen i The Terminator fra 1984.

Fremdeles blir frasen «Ill be back» brukt i dagligtalen med en bred østerrisk aksent verden over.

Giftet seg med en «Kennedy»

Det er selvsagt Arnold Schwarzenegger det er snakk om her. Ikke bare ble han en av Hollywoods største filmstjerner, men han giftet seg til og med med prestisje.

I 1986 giftet han seg med Maria Owings Shriver, en amerikansk journalist, men også niesen til John F.,Robert F. og Edward Kennedy.

SAMMEN PÅ PREMIERE: Her er Arnold Schwarzenegger sammen med sine døtre Katherine (v) og Christina (h) Schwarzenegger under en filmpremiere i 2017. FOTO: NTB.
SAMMEN PÅ PREMIERE: Her er Arnold Schwarzenegger sammen med sine døtre Katherine (v) og Christina (h) Schwarzenegger under en filmpremiere i 2017. FOTO: NTB. Vis mer

Selv bygde han sin egen politiske karriere og mellom 2003 og 2011 var han guvernøren i California.

Paret holdt sammen frem til 2011 og fikk fire barn sammen- der i blant Katherine, som nå bærer etternavnet «Schwarzenegger Pratt».

32-åringen har skrevet flere selvhjelpsbøker, og sammen med ektemannen, skuespilleren Chris Pratt, fikk hun nylig sitt andre barn.

LES OGSÅ: Rebel Wilson: Ønsker å bli gravid: – Det er en emosjonell berg- og dalbane

FORELDRE IGJEN: Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt fikk nylig barn nummer to sammen. Pratt er i disse dager aktuell i den tredje filmen i Jurassic World-serien, "Domination".
FORELDRE IGJEN: Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt fikk nylig barn nummer to sammen. Pratt er i disse dager aktuell i den tredje filmen i Jurassic World-serien, "Domination". Vis mer

Velsignet og takknemlig

Paret annonserte at de, lørdag 21. mai, fikk en liten datter.

«Vi er så glade for å kunngjøre fødselen av vår andre datter, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt. Vi føler oss over måte velsignet og takknemlig», skrev de i separate Instagram-poster.

Fra før av har paret datteren Lyla Maria på 21 måneder. Pratt har også en sønn på ni år fra sitt første ekteskap med «Scary Movie»-skuespilleren, Anna Faris.

LES OGSÅ: «Bridgerton»: Her avsløres hemmelig hint for sesong 3

Katherine og faren, Arnold Schwarzenegger, er nært knyttet til hverandre og i forbindelse med fødselsdagen hans for to år siden, la datteren ut et barndomsbilde av seg selv sammen med Arnold på sin Instagram.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer