Brandon Thomas Lee og Dylan Jagger Lee

Ser du hvilket sexsymbol som er guttenes mor?

- Da vi vokste opp, trodde vi at det var vanlig at alle familier ble tatt bilder av på gaten, forteller guttene om oppveksten.

PAMELA ANDERSON: Brødrene Brandon Thomas Lee og Dylan Jagger Lee under et arrangement i Los Angeles i 2018. FOTO: NTB
PAMELA ANDERSON: Brødrene Brandon Thomas Lee og Dylan Jagger Lee under et arrangement i Los Angeles i 2018. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er 18 måneder som skiller brødrene Brandon Thomas Lee (26) og Dylan Jagger Lee (24), og de har dermed fulgt hverandre tett gjennom hele oppveksten.

Som barn av Baywatch-stjernen Pamela Anderson (55) og Mötley Crüe-medlem Tommy Lee (60), var det ikke annet å forvente enn at oppveksten deres skulle bli preget av paparazzifotografer, rød løper og horder med fans på jakt etter autografer fra mor og far.

DEN GANG DA: Pamela Anderson og Tommy Lee slik vi husker dem fra 90-tallet. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Pamela Anderson og Tommy Lee slik vi husker dem fra 90-tallet. FOTO: NTB Vis mer

Men etter ønske fra begge foreldrene, om å skjerme de to guttene så mye som mulig, ble de sendt på kostskole i Canada - der mamma Pamela Anderson er fra.

Da de som tenåringer kom tilbake til familie og venner i Los Angeles, fikk de plutselig et helt nytt syn på tilværelsen.

- Etter at Brandon og jeg kom tilbake igjen, innså vi at vennene våre var på et helt annet sted enn da vi dro fra dem. Los Angeles kan være helt fantastisk, men også skikkelig dritt. Mange folk tror at det viktigste er å være skuespiller, musiker eller modell, hvis ikke så er du ingen. Det er en ganske brutal verden, forklarte Dylan til magasinet Interview i 2019.

TRIO: Pamela Anderson med sønnene Dylan Jagger Lee og Brandon Thomas i Los Angeles i 2016. FOTO: NTB
TRIO: Pamela Anderson med sønnene Dylan Jagger Lee og Brandon Thomas i Los Angeles i 2016. FOTO: NTB Vis mer

Utagerende kjendisliv

Både Brandon og Dylan har fulgt i sin mors fotspor, og har tatt steget inn i både skuespillerbransjen og modellverdenen. I 2018 gikk de begge catwalk for Dolce & Gabbana under Milan Fashion Week. Brandon er i tillegg en habil golfspiller, mens Dylan har i likhet med sin far satset på musikk.

I begynnelsen av februar i år hadde dokumentaren Pam & Tommy premiere på Disney+, og her bli vi bedre kjent med de to kjendissønnene.

TIDLIG KRØKES: Pamela med sønnene Brandon og Dylan på rød løper i Los Angeles. Dette tilhørte sjeldenhetene. FOTO: NTB
TIDLIG KRØKES: Pamela med sønnene Brandon og Dylan på rød løper i Los Angeles. Dette tilhørte sjeldenhetene. FOTO: NTB Vis mer

Det er ingen hemmelighet at foreldrene har levd utagerende kjendisliv, preget av både rusmidler og skandaler. De gikk fra hverandre i 1998.

Pamela har siden vært gift og skilt hele fem ganger etter bruddet med sønnenes far, mens Tommy Lee har vært gift totalt fire gang. Nå er han gift med den 24 år yngre skuespilleren Brittany Furlan (35).

Brandon og Dylan erkjenner at oppveksten ikke har vært en dans på roser, med to foreldre som er kjent over hele verden.

- Det mest normale man gjør som foreldre er, selvfølgelig, å få barna dine til å føle at alt er normalt og fint. Jeg husker at da jeg en gang spurte mamma om hvorfor så mange tok bilder av oss, sa hun at det er noe de gjør med alle andre også.

- Men da jeg var på besøk hos noen venner i tiårsalderen, og vi skulle spise middag på en restaurant, lurte jeg på hvorfor ingen sto rundt og tok bilder av dem, minnes han i intervjuet med Interview.

PAPARAZZI: Lenge lurte eldstesønn Brandon på om det var normalt at alle ble tatt bilder av mens de gikk ute i gatene. FOTO: NTB
PAPARAZZI: Lenge lurte eldstesønn Brandon på om det var normalt at alle ble tatt bilder av mens de gikk ute i gatene. FOTO: NTB Vis mer

Kuttet ut rusmidler

Eldstesønnen Brandon har også tatt et aktivt valg om å kutte ut rusmidler og alkohol.

- Å være edru er det beste som har skjedd meg. For tre år siden var jeg på mitt aller mørkeste. Jeg ville ikke forlate leiligheten. Jeg klarte ikke å gjøre noen ting. Etter å ha lagt rusmidler på hylla har alt blitt bedre for meg. (...) Jeg skal ikke lyve, L.A. kan gjøre at det er forbanna vanskelig å motstå fristelser.

MED MOR: Brandon Thomas Lee og mamma Pamela Anderson i november 2021. FOTO: NTB
MED MOR: Brandon Thomas Lee og mamma Pamela Anderson i november 2021. FOTO: NTB Vis mer

Og ja, hvis du føler at det er noe kjent med kombinasjonen Brandon og Dylan - så stemmer det at du har hørt den før:

- Jeg har oppkalt sønnene mine etter karakterene Brandon og Dylan fra TV-serien Beverly Hills 90210! har Pamela Anderson tidligere avslørt.

IKONER: I likhet med Pamela Anderson og Baywatch, var TV-serien Beverly Hills 90210 en knallsuksess på 90-tallet - og Pamela oppkalte like så godt sønnene etter Brandon og Dylan fra den ikoniske TV-serien. Her er skuespillerne Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry. FOTO: NTB
IKONER: I likhet med Pamela Anderson og Baywatch, var TV-serien Beverly Hills 90210 en knallsuksess på 90-tallet - og Pamela oppkalte like så godt sønnene etter Brandon og Dylan fra den ikoniske TV-serien. Her er skuespillerne Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry. FOTO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer