Kongelig

Ser rødt etter dette: «Haakon dukket opp med ny kvinne»

... for «den nye kvinnen» var ingen ringere enn hans storesøster.

KONGELIG: Prinsesse Märtha og kronprins Haakon var til stede under Para-VM i langrenn på Birkebeiner stadion på Lillehammer i midten av januar. FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB
KONGELIG: Prinsesse Märtha og kronprins Haakon var til stede under Para-VM i langrenn på Birkebeiner stadion på Lillehammer i midten av januar. FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av januar var det duket for Para-VM i langrenn på Birkebeiner stadion på Lillehammer, der Birgit Skarstein (32) ble nummer fire på åpningsdistansen 7,5 kilometer langrenn for sittende.

Jubelen sto i taket, og blant gratulantene var prinsesse Märtha Louise (50) som i kraft av å være høy beskytter for Norges funksjonshemmedes idrettsforbund stort sett alltid er å se på tilstelninger som Para-VM og Paralympics.

Lillebroren kronprins Haakon (48) var også til stede, som den sportsglade og konkurranselystne personen han er.

Men søskenparets deltakelse på Birkebeiner stadion gikk ikke upåaktet hen - spesielt ikke hos söta brors kongelige magasin Svensk Damtiding.

«Kronprins Haakon med ny kvinne ved sin side. Mette-Marit borte - uten forklaring», skriver Svensk Damtiding på sosiale medier og i nettsaken.

Den «nye» kvinnen er derimot hans egen storesøster prinsesse Märtha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer