Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

- Ser så stolte ut

Fyrsteparet deler nytt bilde sammen med familien.

NYTT BILDE: Fyrstefamilien i Monaco deler et nytt familiebilde i anledning barnas bursdagsfeiring. Foto: Action Press/Shutterstock/NTB
NYTT BILDE: Fyrstefamilien i Monaco deler et nytt familiebilde i anledning barnas bursdagsfeiring. Foto: Action Press/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det har vært noen tøffe år for fyrstefamilien i Monaco - spesielt preget av fyrstinne Charlenes (44) flere sykehusbesøk, som følge av komplikasjoner etter en øre-nese-hals-infeksjon.

Tobarnsmoren har derfor ved flere tilfeller vært nødt til å tilbringe lange perioder i hjemlandet Sør-Afrika, borte fra familien.

Den siste tiden ser det likevel ut til at det har gått bedre med fyrstinnen, som blant annet har deltatt på flere rød løpere og celebre arrangement, deriblant Paris Fashion Week i høst.

Nå deler også fyrstinnen et nytt familiebilde sammen med sin ektemann fyrst Albert (64) og tvillingene Gabriella og Jacques (8).

Bursdagsfeiring

Det var i anledning tvillingenes 8-årsdag den 19. desember at fyrsteparet arrangerte et bursdagsselskap for barna.

Her fikk både prinsesse Gabriella og prins Jacques velge sitt eget tema for feiringen, der førstnevnte valgte et manga-tema. Manga er japanske tegneserier, som ofte innebærer fargerike og kulturelle karakterer fra Japan.

Prinsen på sin side valgte et videospill-tema, med blant annet Super Mario og Sonic tilstede under selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer