Penn Badgley:

Serietips til helgen: «Gossip Girl»-stjerne som morderisk stalker

Denne må du se!

STALKER: Penn Badgley (i bakgrunnen) kapret hovedrollen i Netflix' «You» hvor han spiller Joe – en mann som blir besatt av en ung forfatterspire. FOTO: Netflix
STALKER: Penn Badgley (i bakgrunnen) kapret hovedrollen i Netflix' «You» hvor han spiller Joe – en mann som blir besatt av en ung forfatterspire. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

Det pleide å være hunden, men i 2019 er det Netflix som er menneskets beste venn. Regntunge høstdager, bakfulle søndager, bitende kalde og bekmørke januarkvelder – Netflix stiller alltid opp!

(Eller forresten... Ingenting kan erstatte hunder.)

I tillegg til å by på moderne klassikere som «Bridget Jones' dagbok», «Inception», og «Sex and The City», har strømmetjenesten gjort enorm suksess med å lage sitt eget innhold.

Det er blant annet dystopiske «Black Mirror», «Stranger Things», og Sandra Bullocks mye omtalte «Bird Box» bevis på.

Nå har Netflix lansert enda en seersuksess: «You».

Serien handler i korte trekk om Joe Goldberg, en anonym bokhandler som blir fullstendig oppslukt av den vakre forfatterspiren Beck etter et tilfeldig møte. Beundring blir til kjærlighet, kjærlighet blir til intens besettelse og stalking. Ingenting (og da mener vi ingenting...) kan stoppe Joe på veien mot målet: Å få Beck til å elske ham tilbake.

«Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley portretterer Joe, mens Elizabeth Lail – kjent fra «Once Upon A Time» – er Beck.

Sjekk ut traileren under!

LES OGSÅ: Den vanligste formen for stalking er den farligste

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer