Julia Fox:

Setter fyr på nettet etter dristig klesvalg

Modellen sparte ikke på kruttet da hun skulle kle seg til en middag i New York denne helgen – og det har fått nettet til å koke. Noen sammenlikner henne med en kentaur.

«HOW LOW CAN YOU GO»: Skuespiller og modell, Julia Fox, har fått nettet til å koke etter at hun valgte en bukse som var veldig lav i livet da hun skulle ut og spise middag denne helgen. Foto: NTB
«HOW LOW CAN YOU GO»: Skuespiller og modell, Julia Fox, har fått nettet til å koke etter at hun valgte en bukse som var veldig lav i livet da hun skulle ut og spise middag denne helgen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Etter at det i vinter ble kjent at Kanye West datet den amerikanske skuespilleren og modellen, Julia Fox, har sistnevnte blitt et ganske så aktuelt navn i kjendis-, skjønnhets- og moteverden.

De to gikk hvert sitt, bare kort tid etter at romanse-ryktene ble bekreftet, men Fox har ikke sluttet å være på folks lepper av den grunn. Modellen har laget overskrifter verden over siden den gang, og mye er takket være hennes særegne og litt vel dristige måte å kle og sminke seg på.

Hun ble blant annet et ansikt til den bekmørke og intense øyesminketrenden vi har sett mye av både på catwalken og som festsminken til «oss vanlige folk». Det var tidligere i år også mye snakk om hun var motebransjens nye favoritt – men det skal sies at det var flere som spekulerte i om det var Kanye som var hjernen bak Foxs nye stil, den gang.

ROMANSE: De fleste fikk øynene opp for Julia Fox da hun datet rapperen Kanye West tidligere i år. De to ble sett sammen på en rekke motevisninger, og skapte mye oppmerksomhet for sine matchende antrekk. Foto: NTB
ROMANSE: De fleste fikk øynene opp for Julia Fox da hun datet rapperen Kanye West tidligere i år. De to ble sett sammen på en rekke motevisninger, og skapte mye oppmerksomhet for sine matchende antrekk. Foto: NTB Vis mer

«Å vise vaginaen er ikke mote»

Trendsetter og motefavoritt eller ei, Julia Fox har blitt et navn til historiebøkene, og nylig ble hun avbildet med nok et interessant antrekk, da hun skulle spise middag i New York sammen med Selling Sunset-stjernen Christine Quinn, skuespiller Amelia Hamlin og drag queen CT Hedden.

Iført en bitteliten, svart bikinitopp og en (super) low-rise svart skinnbukse, som så vidt dekker modellens private deler, var hun ikke sjenert da paparazziene knipset i vei.

Det spenstige antrekket har fått nettet til å koke. Noen elsker det, og andre hater det.

Dragartisten CT Hedden delte en video av kvartetten som går en slags catwalk inne på restauranten.

«Omggg jeg elsker dere så mye! Så gøy!!!», svarte Quinn under videoen. «Ja!!! Dette gir oss SÅ mye!!!», skriver en fan.

Mens andre av Heddens følgere har en litt annen respons.

«Dypt forstyrret av Julias antrekk», skriver en av dem. «Å vise vaginaen er ikke mote Julia lol», skriver en annen.

At 2000-tallet buksetrend med lavt liv er tilbake, er helt sikkert – og hvert fall om vi skal spørre Julia Fox.

DRISTIG: Julia Fox har laget flere overskrifter etter sine dristige klesvalg. Her er hun på handletur i Los Angeles tidligere i år - iført undertøy og en dongerijakke med matchende sko og veske. Foto: NTB
DRISTIG: Julia Fox har laget flere overskrifter etter sine dristige klesvalg. Her er hun på handletur i Los Angeles tidligere i år - iført undertøy og en dongerijakke med matchende sko og veske. Foto: NTB Vis mer

Sammenliknes med en kentaur

Andre fans har valgt å tyde middagsantrekket til Fox på en litt mer humoristisk måte. Noen har til og med gått så langt og sammenliknet henne med en kentaur.

En kentaur er altså et fabeldyr fra gresk mytologi, som har et menneskes overkropp og en hests underkropp.

Og i kjent stil lar ikke modellen seg knekke av den slags. Mandag postet Fox et paparazzibilde av seg selv fra kvelden – redigert som nettopp en kentaur.

Også her koker det i kommentarfeltet.

«Jeg sverger, disse Hollywood-kjendisene er rare», skriver en. «Nei, jeg melder meg ut, dette blir for mye», skriver en annen. «Offisielt forvirret», skriver en tredje.

Flere amerikanske nettsteder har omtalt buksene som «NSFW pants».

Forkortelsen står for «not suitable for work», og er internettslang for noe som ikke egner seg i en offentlig, formell eller kontrollert sammenheng.

Vi kan vel trygt si at vi er, vel ja … enig.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer