På Netflix i høst:

Sex and the City- skaperen klar med ny serie

Denne gleder vi oss til å se på i høst!

NY SERIE: Skaperen av «Sex and the City» er nå klar med nye «Emily in Paris»! Foto: Skjermdump
NY SERIE: Skaperen av «Sex and the City» er nå klar med nye «Emily in Paris»! Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

De lange, lyse sommerkveldene er forbi, og det er kanskje leit for noen mens andre gleder seg til de mørke høstkveldene hvor man kan tenne lys og se på en serie.

Kanskje setter du på en serie du har sett om og om igjen, eller så finner du noe helt nytt. «Sex and the City» er blant de seriene vi kan se på hundrevis av ganger og aldri på lei. Det er derfor veldig gode nyheter at skaperen av suksesserien er aktuell med noe helt nytt!

«Emily in Paris» handler om en ung jente som flytter til Paris for karrierens skyld. Traileren til videoen ble nettopp sluppet og har allerede over 700 000 visninger på YouTube.

Karakteren Emily spilles av Lily Collins, som du kanskje kjenner fra filmer som «Mirror Mirror», «Tolkien» og «Love, Rosie».

De få sekundene vi har sett av serien inkluderer blant annet en rekke av «Emilys» antrekk. Det skal visst være Patricia Field som har stått for dem også i denne serien. Det er nemlig Field som var kostymedesigner i «Sex and the City».

Antrekkene vi så der snakkes det fremdeles om den dag i dag, så alt ligger til rette for at «Emily in Paris» vil by på litt av noen antrekk.

Vi gleder oss til å se dem alle når serien har premiere på Netflix i oktober!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer