Julefilm:

«Sex and the City»-stjernen har hovedrollen i ny julefilm

Julefeiring og romantikk i Zambia... Se traileren!

JULEFILM: Kristin Davis har hovedrollen i den kommende filmen «Holiday in the Wild».
JULEFILM: Kristin Davis har hovedrollen i den kommende filmen «Holiday in the Wild». Vis mer
Publisert

De aller fleste kjenner Kristin Davis som den pripne, håpløse romantikeren Charlotte York i «Sex and the City». Serien, som fremdeles er tilgjengelig for norsk publikum via HBO Nordic, gikk på TV fra 1998 til 2004.

Siden fikk vi to oppfølger filmer. En tredje film var også planlagt, men prosjektet ble skrinlagt for to år siden. Dét skal det ha vært Kim Cattrall – eller hele verdens Samantha – som var den utløsende årsaken til. Hun sa nemlig nei til å være med.

Pssst: Forfatteren av bøkene suksesserien er bygget på, Candace Bushnell, har bekreftet at en ny bok og serie er på vei. I samme by og i samme sjanger, men med andre karakterer.

Alle de fem «Sex and the City»-stjernene har fortsatt karrieren som skuespillerinner, men de store rollene har uteblitt for samtlige. Nå gjør Davis en nytt forsøk i sin første film på flere tre år; Netflix-originalen «Holiday in the Wild».

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen stjerne

SEX OG SINGELLIV: Kristin Davis, som spilte den håpløse romantikeren Charlotte York i «Sex and the City», er nå klar i ny film. FOTO: NTB scanpix
SEX OG SINGELLIV: Kristin Davis, som spilte den håpløse romantikeren Charlotte York i «Sex and the City», er nå klar i ny film. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Filmen omhandler New York-kvinnen Kate. Etter å ha blitt dumpet av ektemannen bare et par dager før de skal på sin andre bryllupsreise – en safaritur i Zambia i Afrika – begir hun seg ut på eventyret alene.

Her forelsker hun seg; både i naturen og dyrene, og muligens i piloten Derek (spilt av Rob Lowe, jour. anm). I tillegg til å inneholde de tradisjonelle elementene vi er vant med i romantiske komedier, gir filmen plass til viktige temaer. Deriblant krypskyting av elefanter.

Dermed var nettopp elefantene førsteprioritet under innspillingen.

– Det ble ikke brukt trente dyr. Det er den gamle måten å gjøre ting på. Det er respektløst mot dem. Vi kan ikke lage en film om mennesker som redder elefanter, og ikke ta hensyn til elefantene under innspillingen, sa Davis til EW tidligere i oktober.

Etter mye research, ble innspillingen lagt til to naturreservater, henholdsvis i Zambia og Sør-Afrika.

– «Holiday in the Wild» er mitt kjærlighetsbrev til menneskene som jobber for å beskytte elefantene. Vi ville feire dem, hylle dem. Det er kjærligheten folk har til elefanter som kommer til å redde dem, fortalte skuespillerinnen den gang.

Filmen kan sees på Netflix fra 1. november.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer