Sex og singelliv

Sex og singelliv-barna er blitt store!

Ferske bilder fra den nye innspillingen avslører de nye skuespillerne.

SEX OG SINGELLIV: De tre barna i den populære TV-serien er blitt store, og spiller alle i den nye serien. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

På sosiale medier bugner det over av ferske bilder fra Sex og singelliv-settet i New York, der det i disse dager blir spilt inn en flunkende ny seriesesong av «alles» favorittserie Sex og singelliv.

Det er tidligere blitt annonsert at serien, som kommer til å bestå av 10 episoder, får flere nye rollefigurer.

Deriblant Grey's Anatomy-stjernen Sara Ramírez (45), Empire-stjernen Nicole Ari Parker (50), Sarita Choudhury (54) og The Morning Show-stjernen Karen Pittman (35).

Det skapte furore blant SATC-fansen da det ble kjent at rollefiguren Samantha Jones ikke kommer til å figurere i den nye sesongen, ettersom skuespiller Kim Cattrall (64) ikke lenger ønsker å medvirke i den populære TV-serien.

Mr. Bigs forhatte ekskone dukker opp

Men heldigvis får vi se gode, gamle ansikter som Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York, Steve Brady, Harry Goldenblatt, Aidan Shaw, Mr. Big, Stanford Blatch og Anthony Marentino - til og med Mr. Bigs ekskone, og Carries ultimate fiende, Natasha er å se i den nye serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer