Sex og singelliv

Sex og singelliv-barna er blitt store!

Ferske bilder fra den nye innspillingen avslører de nye skuespillerne.

SEX OG SINGELLIV: De tre barna i den populære TV-serien er blitt store, og spiller alle i den nye serien. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

På sosiale medier bugner det over av ferske bilder fra Sex og singelliv-settet i New York, der det i disse dager blir spilt inn en flunkende ny seriesesong av «alles» favorittserie Sex og singelliv.

Det er tidligere blitt annonsert at serien, som kommer til å bestå av 10 episoder, får flere nye rollefigurer.

Deriblant Grey's Anatomy-stjernen Sara Ramírez (45), Empire-stjernen Nicole Ari Parker (50), Sarita Choudhury (54) og The Morning Show-stjernen Karen Pittman (35).

Det skapte furore blant SATC-fansen da det ble kjent at rollefiguren Samantha Jones ikke kommer til å figurere i den nye sesongen, ettersom skuespiller Kim Cattrall (64) ikke lenger ønsker å medvirke i den populære TV-serien.

Mr. Bigs forhatte ekskone dukker opp

Men heldigvis får vi se gode, gamle ansikter som Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York, Steve Brady, Harry Goldenblatt, Aidan Shaw, Mr. Big, Stanford Blatch og Anthony Marentino - til og med Mr. Bigs ekskone, og Carries ultimate fiende, Natasha er å se i den nye serien.

SKVÆRER DE OPP?: Sarah Jessica Parker spiller Carrie Bradshaw og Bridget Moynahan spiller Mr- Bigs ekskone Natasha. Her fra innspillingen av den nye serien And Just Like That i New york sommeren 2021. FOTO: NTB
SKVÆRER DE OPP?: Sarah Jessica Parker spiller Carrie Bradshaw og Bridget Moynahan spiller Mr- Bigs ekskone Natasha. Her fra innspillingen av den nye serien And Just Like That i New york sommeren 2021. FOTO: NTB Vis mer

Og for de av oss som har saumfart sosiale medier etter nye og ferske bilder av den kommende serien, har gleden også vært stor over at vi har fått en sniktitt på Sex og singelliv-barna som nå er blitt store!

Charlotte York (spilt av Kristin Davis) og Harry Goldenblatt (spilt av Evan Handler) har adoptivdatteren Lily og den biologiske datteren Rose.

Miranda Hobbes (spilt av Cynthia Nixon) og Steve Brady (spilt av David Eigenberg) har sønnen Brady Hobbes.

Barna er blitt tenåringer

I den kommende serien spilles Lily av den kinesisk-filippinske 25-åringen Cathy Ang. Lillesøster Rose spilles av 12-åringen Alexa Swinton- som er en fjern slektning av skuespiller Tilda Swinton (60). Brady Hobbes spilles av 26-åringen Niall Cunningham.

TANTE CARRIE: Charlotte Yorks eldste datter Lily (Cathy Ang) er blitt stor! Her hilser hun på tante Carrie utenfor Lyceum Theater i Downtown, Manhattan under innspillingen av den nye serien. FOTO: NTB
TANTE CARRIE: Charlotte Yorks eldste datter Lily (Cathy Ang) er blitt stor! Her hilser hun på tante Carrie utenfor Lyceum Theater i Downtown, Manhattan under innspillingen av den nye serien. FOTO: NTB Vis mer

Miranda fødte Brady i 2002, som betyr at han i serien er i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene. Lily ble adoptert som baby i 2004, som betyr at hun i serien er rundt 17-18 år, mens Rose ble født i 2008, i den første Sex og singelliv-filmen, og er dermed akkurat blitt tenåring i den nye serien.

Ut ifra de ferske bildene fra Sex og singelliv-settet å dømme ser det ut til at tante Carrie og onklene Stanford og Anthony er svært delaktige i niesene og nevøens liv!

Det er foreløpig ukjent når den nye serien, som har fått tittelen And Just Like That, har premiere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer