«Sex og Singelliv»-fan?

Da bør du sjekke ut disse seriene!

SUPERSTJERNER: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Kristin Davis utgjorde hele verdens favorittgjeng i «Sex og Singelliv». Hvis du – som oss – var storfan av serien, bør du lese denne saken! FOTO: HBO
SUPERSTJERNER: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Kristin Davis utgjorde hele verdens favorittgjeng i «Sex og Singelliv». Hvis du – som oss – var storfan av serien, bør du lese denne saken! FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sex and the City» (eller «Sex og Singelliv» som vi kjenner det på norsk) har gått ned i historien som en av de mest populære seriene noensinne.Bygget rundt en kjerne av tidløs klær- og skomote, var serien om den New York-baserte gjengen preget av vennskap, kjærlighet og intriger.TV-programmet kan også beskrives som banebrytende i form av at kvinners seksualitet var i front – og dét på en stolt og ofte ujålete måte. Hurra!Nå er det 15 år siden den aller siste episoden kom på lufta, og savnet er fremdeles veldig stort hos fansen. Kanskje er du en av dem? I så fall kan du trøste deg med at det finnes andre serier som (nesten) kan fylle tomrommet!Under har vi samlet fem serier – alle med et hint av den deilige, velkjente «Sex and the City»-ånden – du kan kose deg med når lengselen etter Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha blir for overveldende.

LES OGSÅ: Nå er en splitter ny «Sex og Singelliv»-serie på vei

«The Bold Type»

Her må jeg ta av meg KK-hatten og snakke som individuell journalist i frykt for å få resten av redaksjonen på nakken!Jeg er veldig glad i «Sex og Singelliv», men når det gjelder «The Bold Type», drister jeg meg til å kaste en aldri så liten brannfakkel: Nemlig at sistnevnte ikke bare er en ny, men en bedre versjon av førstnevnte.Serien er sentrert rundt tre unge kvinner som er ansatt i fiktive Scarlet Magazine. (Funfact: Seriens ansvarlige produsent er tidligere redaktør i selveste Cosmopolitan, Joanna Coles.)Jane Sloane har nylig blitt promotert til journalist, Sutton Brady er assistent på huset og drømmer om jobb innenfor moteverdenen, og Kat Edison er ansvarlig for sosiale medier.Vi følger trekløveret gjennom flere av de samme situasjonene og utfordringene vi kjenner fra «Sex og Singelliv», men på en ny måte – en måte som sklir sømløst inn i 2019.I tillegg til karriere, sex, forelskelse og kjærlighetssorg, tør «The Bold Type» å ta opp temaer som er like såre som de er viktige; deriblant rasisme, abort, frysing av egg i ung alder og usikkerhet rundt egen legning.Serien er sterkt feministisk i bunn, og dét skinner gjennom i hver eneste episode. Anbefales på det sterkeste!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer