Kathrine Sørland

- Siden vi «bare» var separert, og aldri skilt, har vi bestemt at de årene teller

Modellen og ektemannen feirer 16 års bryllupsdag - til tross for separasjon.

KATHRINE SØRLAND: Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck feirer 16 års bryllupsdag. FOTO: Privat / @kathrinesorland Instagram
KATHRINE SØRLAND: Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck feirer 16 års bryllupsdag. FOTO: Privat / @kathrinesorland Instagram Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom den gledelige nyhetne om at modell og Tv-personlighet Kathrine Sørland (42) og ektemannen Andreas Holck (51) hadde funnet tilbake til hverandre - etter tre års separasjon. Det var Se og Hør som først meldte om dette.

Denne sommeren kunne ekteparet dermed feire 16 års bryllupsdag, og på sosiale medier har Kathrine Sørland lagt ut et ærlig innlegg, der hun forteller at seperasjonsårene også er tatt med i beregningen.

«Bryllupsdag!!16 år minus et par års pause. Men siden vi «bare» var separert, og aldri skilt, har vi bestemt at de årene teller! 16 år senere, litt mer grå i håret, og uten flosshatt så er du sykt digg».

Kathrine Sørland og eiendomsmekler-ektemannen Andreas er foreldre til sønnen Leon (13).

I et intervju med KK, publisert høsten 2021, åpnet ekteparet opp om separasjonen og familiegjenforeningen. De forteller åpent at det har vært en tøff prosess, men at kjærligheten var for sterk til ikke å kunne

- Vi skjønte begge to at vi fortsatt hadde mye sterke følelser for hverandre, og vi bestemte oss for å gi oss en sjanse, fortalte Kathrine til KK.

Drømmer om å fornye ekteskapsløftene

Også sønnen Leon har vært takknemlig for at foreldrene har funnet tilbake til hverandre.

KJENDISGALLA: Kathrine Sørland og ektemann Andreas Holck fotografert side om side under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i 2015. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB
KJENDISGALLA: Kathrine Sørland og ektemann Andreas Holck fotografert side om side under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i 2015. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer

- Leon ble selvsagt veldig glad for å få mammaen og pappaen sin sammen igjen. Det var et rørende øyeblikk da vi fortalte ham det. Jeg har selv skilte foreldre og husker at jeg ønsket mer enn noe annet at de skulle bli sammen igjen, derfor gjør dette så godt langt inni mammahjertet mitt!

Og hun lettet også på sløret overfor KK om at hun ikke er fremmed for å fornye ekteskapsløftene med ektemannen Andreas en gang i fremtiden.

- Jeg er en evig romantiker, og det hadde vært stas å fornye ekteskapsløftene! Da blir det i så fall en heidundranes fest med FAB kjole og masse kjærlighet!

Også ektemannen Andreas la ut innlegg på Instagram, for å markere bryllupsdagen - og da med en god dose humor. I det første innlegget har han lagt ut en bildeserie der kona Kathrine fremstår mer interessert i vinsommelieren, enn ham.

Mens innlegg to, som ble publisert senere samme kveld, la Holck ut et røntgenbilde av det som ser ut som en person som har fått en stiletthæl gjennom hodet.

«Bryllupsdagen ble sånn passe hyggelig. Det begynte ganske bra, men måtte en tur på sykehuset litt utpå kvelden. Føler meg mye bedre nå, og vi er sånn noenlunde venner igjen», skriver Holck til innlegget på Instagram.

Stylist og influenser Erlend Elias (40) er blant dem som gikk rett på, og som trengte en oppklaring:

FOTO: Skjermdump / Instagram @andreasholck
FOTO: Skjermdump / Instagram @andreasholck Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer