Kathrine Sørland

- Siden vi «bare» var separert, og aldri skilt, har vi bestemt at de årene teller

Modellen og ektemannen feirer 16 års bryllupsdag - til tross for separasjon.

KATHRINE SØRLAND: Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck feirer 16 års bryllupsdag. FOTO: Privat / @kathrinesorland Instagram
KATHRINE SØRLAND: Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck feirer 16 års bryllupsdag. FOTO: Privat / @kathrinesorland Instagram Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom den gledelige nyhetne om at modell og Tv-personlighet Kathrine Sørland (42) og ektemannen Andreas Holck (51) hadde funnet tilbake til hverandre - etter tre års separasjon. Det var Se og Hør som først meldte om dette.

Denne sommeren kunne ekteparet dermed feire 16 års bryllupsdag, og på sosiale medier har Kathrine Sørland lagt ut et ærlig innlegg, der hun forteller at seperasjonsårene også er tatt med i beregningen.

«Bryllupsdag!!16 år minus et par års pause. Men siden vi «bare» var separert, og aldri skilt, har vi bestemt at de årene teller! 16 år senere, litt mer grå i håret, og uten flosshatt så er du sykt digg».

Kathrine Sørland og eiendomsmekler-ektemannen Andreas er foreldre til sønnen Leon (13).

I et intervju med KK, publisert høsten 2021, åpnet ekteparet opp om separasjonen og familiegjenforeningen. De forteller åpent at det har vært en tøff prosess, men at kjærligheten var for sterk til ikke å kunne

- Vi skjønte begge to at vi fortsatt hadde mye sterke følelser for hverandre, og vi bestemte oss for å gi oss en sjanse, fortalte Kathrine til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer