Maskorama:

Silje Nordnes: – Kan være noen jeg kjenner

Maskorama skaper mye spekulasjon om dagen. Programleder Silje Nordnes deler med oss det hun vet.

MASKORAMA: Første sesong av Maskorama vant den gjeve prisen for «beste underholdningsprogram» på Gullruten. FOTO: NTB.
MASKORAMA: Første sesong av Maskorama vant den gjeve prisen for «beste underholdningsprogram» på Gullruten. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Maskorama-suksessen fortsetter, og det er like spennende fra uke til uke. Hintene om identitetene blir flere, og én etter én blir avslørt og må forlate konkurransen. Det store spørsmålet i høst er: Hvilke kjendiser skjuler seg bak maskene?

Silje Nordnes har etablert seg som en kjent og kjær programleder og ble for alvor kjent gjennom P3morgen fra 2013 til 2019, sammen med Ronny Brede Aase og Markus Neby. Selv sier hun til KK at hun ikke har lang erfaring med direktesendte tv-sendinger. Hvis vi derimot ser på det hun har gjort, begynner hun å få en solid CV også på det området. Hun var blant annet en av programlederne i Melodi Grand Prix 2021 og Maskorama sesong 1, og nå også sesong 2.

36-åringen fra Hamarøy trives i rollen som programleder. Men er det ikke frustrerende å ikke vite deltakernes identitet når hun er så tett på dem? Vi tok en prat med henne.

– Har du noe inside information å dele med KKs lesere?

– Hehe, jeg vet ikke hvem som er bak maskene, så der kan jeg ikke hjelpe, dessverre!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer