Farmen 2021

Simon om Tonje:
- Jeg trodde ikke hun hadde noe i topplokket

Verken Tonje Frigstad (21) eller Simon Tronstad Jacobsen (23) skulle finne kjærligheten på Farmen, men gjorde de det likevel?

HAR DET FINT SAMMEN: Simon og Tonje legger ikke skjul på at de koser seg i hverandres selskap. Foto Ida Bergersen
HAR DET FINT SAMMEN: Simon og Tonje legger ikke skjul på at de koser seg i hverandres selskap. Foto Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Årets Farmen-eventyr er over, og to av deltakerne som har fått mye oppmerksomhet de siste ukene, er Tonje Frigstad (21) og Simon Tronstad Jacobsen (23). KK møter dem på kafé Løve i Oslo sentrum, et par dager etter Farmen-finalen.

Utenfor snør det så vidt, og kulden kjenner man godt. Til og med tromsøværingen Simon synes storbyen er kald. Vi setter oss ned med en kaffekopp, for å snakke om Farmen, tiden etter, og det uunngåelige spørsmålet: Har de blitt et par?

Veldig jevn finale

Tonje kom helt til finalen, sammen med Daniel Godø. Etter en svært jevn kunnskapskonkurranse, ble det hele avgjort med et utslagsspørsmål, hvor finalistene skulle gjette seg frem til hvor mange personer som bodde i Hurdal i 1920.

- Jeg syntes det var surt at det ble avgjort på den måten. Der glapp den hytta og bilen. Det var bittert, men jeg har hatt god tid til å fordøye det nå, og jeg føler at jeg er en vinner uansett. Jeg er veldig fornøyd, sier Tonje med et stort smil.

Simon sitter ved siden av henne, og forteller hvor inderlig han håpet at hun skulle vinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer