Sistine (22) stjeler all oppmerksomhet fra sin berømte far

Gjetter du hvilken skuespiller hun er datteren til?

KJENDISDATTER: 22-åringen har gått i sin fars fotspor og blitt skuespiller. FOTO: Instagram
KJENDISDATTER: 22-åringen har gått i sin fars fotspor og blitt skuespiller. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Sistine er foreløpig ikke et navn som er velkjent for allmenheten – men legger man på etternavnene hennes, blir saken en ganske annen.

Hun har nemlig en far som er berømt verden rundt for sine prestasjoner på skjermen! Skuespilleren har blant annet filmer som «First Blood», «Assassins» og «Rambo» på CV-en.

De aller fleste forbinder han dog med rollen som den titulære karakteren i «Rocky». Første film i den ikoniske franschisen kom i 1976, mens den nyeste hadde premiere i 2018.

Ja, du gjettet det: Det er Sylvester Stallone (74) som er Sistines pappa.


Moren hennes er eks-modell og nåværende forretningskvinne Jennifer Flavin (51).

I pappas fotspor

Sistine Stallone (22) gjorde sin debut i rampelyset – utover å være datteren til en profilert Hollywood-skuespiller – som modell.

Som 18-åring ble hun signert til modellbyrået IMG Models, og hennes aller første «gig» var å gå moteshow for selveste Chanel i Paris. Snakk om pangstart...

Ungjenta har også vært på forsiden av både Glamour og russiske Elle.


I fjor bestemte hun seg dog for å gå i sin fars fotspor ved å tre inn i skuespilleryrket.

Det til tross for at hun tidligere har uttalt at det ikke virket som noe for henne.

– Jeg tror ikke at jeg noensinne kunne vært skuespiller. Jeg er flink til å være modell fordi jeg ikke behøver å prate. Skuespiller... Det er noe du er født som. Moren min er modell og jeg har drømt om å bli det siden jeg var liten jente, sa Sistine til The Hollywood Reporter i 2017.

Men to år senere hadde altså pipa fått en annen lyd.

I 2019 spilte hun i overlevelsesdramaet «47 Meters Down: Uncaged» – til i beste fall laber respons.


«Fire dykkere i tenårene oppdager at de sunkne ruinene av en mayaby også er jaktmarken til morderiske hvithaier. Mens oksygentankene deres blir stadig tommere, må de livredde jentene navigere undervannslabyrinten av klaustrofobiske grotter og mørke tunneller for å finne en vei til overflaten», lyder filmens synopsis.

På anmeldersiden Rotten Tomatoes scorer «47 Meters Down: Uncaged» 44 prosent, mens den på filmdatabasen IMDb har stakkarslige 2.5 stjerner.

Sistine delte forøvrig skjermen med en annen kjendisdatter; nemlig Corinne Foxx (26). Faren hennes er skuespiller og musiker Jamie Foxx (52).


Tross de middelmådige anmeldelsene «47 Meters Down: Uncaged» fikk, har ikke Sistine gitt opp filmkarrieren enda.

Hun spiller for tiden inn thrilleren «Midnight in the Switchgrass» med en stjernespekket gjeng skuespillere. Bruce Willis (65), Megan Fox (34) og artist Machine Gun Kelly (30) er blant navnene på rollelisten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer