SØT HYLLEST TIL NEVØEN: 23. april 2019 fylte prins Louis av Storbritannia ett år, og på sosiale medier strømmer gratulasjonene til - også tante hertuginne Meghan og onkel prins Harry har sendt sine lykkeønskninger til den skjønne gutten. FOTO: NTB Scanpix
SØT HYLLEST TIL NEVØEN: 23. april 2019 fylte prins Louis av Storbritannia ett år, og på sosiale medier strømmer gratulasjonene til - også tante hertuginne Meghan og onkel prins Harry har sendt sine lykkeønskninger til den skjønne gutten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prins Louis:

Sjekk Meghan og Harrys søte bursdagshilsen til nevøen prins Louis (1)

De vordende foreldrene benyttet ventetiden til å feire lilleprinsen.

Det britiske kongehuset har virkelig kastet seg på sosiale medier-bølgen, og sist ut er hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) som har opprettet den offisielle Instagram-kontoen @Sussexroyal. Kontoen ble etablert i begynnelsen av april 2019, og her har hertugparet allerede lagt ut flere bilder og oppfordringer - til stor glede for kongehusentusiaster verden over.

Også hertuginne Kate (37) og prins William (36), prins Harrys storebror, har egen Instagram-konto. @Kensingtonroyal har vært i drift i flere år.

I anledning prins Louis' ettårsdag 23. april 2019 delte hertuginne Kate og prins William flere skjønne fotografier av sin yngste sønn, og to av bildene er tatt av hertuginne Kate selv i hagen i familiens hjem i Norfolk.

Lykkeønskningene strømmer inn, men kanskje aller gjevest var hilsenen fra onkel Harry og tante Meghan.

Via parets konto @Sussexroyal kommenterte de under bildene av den blide ettåringen: «Gratulerer med dagen, Louis! Mye kjærlighet fra oss begge to», skriver ekteparet til nevøen.

Hertuginne Meghan har gått inn i siste del av svangerskapet, og mange spekulerer i om 37-åringen føder i løpet av den siste uken av april. Terminen er satt til månedsskiftet april/mai.

FOTO: Skjermdump fra @Kensingtonroyal
FOTO: Skjermdump fra @Kensingtonroyal Vis mer

I påsken ankom hertuginnens mor Doria Ragland (62) London, og dette kan indikere at fødselen er nært forestående.

FØRSTE BARNEBARN: Hertuginne Meghans mor Doria Ragland er på plass i England, og kan om kort tid holde sitt første barnebarn i armene. Dette bildet er tatt dagen før Meghan og Harry giftet seg i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix
FØRSTE BARNEBARN: Hertuginne Meghans mor Doria Ragland er på plass i England, og kan om kort tid holde sitt første barnebarn i armene. Dette bildet er tatt dagen før Meghan og Harry giftet seg i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Holder fødselsplanen hemmelig

I midten av april ble det kjent at de vordende foreldrene har valgt å vike fra kongelige tradisjoner - i motsetning til avdøde prinsesse Diana og hertuginne Kate - og ønsker å holde fødselsplanen hemmelig.

Hertuginne Meghan kommer ikke til å benytte seg av samme sykehus som Diana og Kate fødte på, Lindo wing på St Mary's hospital, og kommer heller ikke til å la seg avfotografere på trappene kort tid etter fødselen, slik både Kate og Diana i sin tid gjorde.

«Hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig takknemlig for all støtte de har fått fra folket i Storbritannia og over hele verden, når de nå forbereder seg til å ta imot babyen. Deres Kongelige Høyheter har tatt en personlig beslutning om å holde planene rundt babyens ankomst privat. Hertugen og hertuginnen ser frem imot å dele den fantastiske nyheten så fort de har hatt sjansen til å feire privat som nybakt familie», lyder pressemeldingen fra Buckingham Palace, ifølge People.

People skriver videre at de nybakte foreldrene og den nyfødte prinsen eller prinsessen kommer til å delta i en fotoseanse utenfor Windsor Slott når ting har roet seg. Om det stemmer, gjenstår å se.

Hertugparet annonserte den gledelige nyheten om at de hadde forlovet seg i november 2017, og giftet seg på Windsor Slott 19. mai 2018. 11 måneder senere blir de to altså foreldre for første gang.

FAMILIEFORØKELSE: Snart kan det britiske kongehuset juble over å få enda en liten prins eller prinsesse i familien. Dette bildet ble tatt i anledning prins Charles' 70-årsdag i november 2018. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Snart kan det britiske kongehuset juble over å få enda en liten prins eller prinsesse i familien. Dette bildet ble tatt i anledning prins Charles' 70-årsdag i november 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Med andre ord er det ikke lenge til prins Louis, prins George (5) og prinsesse Charlotte (3) - prins William og hertuginne Kates tre barn - kan ønske sin nye fetter eller kusine velkommen til verden!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop