Prins Louis:

Sjekk Meghan og Harrys søte bursdagshilsen til nevøen prins Louis (1)

De vordende foreldrene benyttet ventetiden til å feire lilleprinsen.

SØT HYLLEST TIL NEVØEN: 23. april 2019 fylte prins Louis av Storbritannia ett år, og på sosiale medier strømmer gratulasjonene til - også tante hertuginne Meghan og onkel prins Harry har sendt sine lykkeønskninger til den skjønne gutten. FOTO: NTB Scanpix
SØT HYLLEST TIL NEVØEN: 23. april 2019 fylte prins Louis av Storbritannia ett år, og på sosiale medier strømmer gratulasjonene til - også tante hertuginne Meghan og onkel prins Harry har sendt sine lykkeønskninger til den skjønne gutten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske kongehuset har virkelig kastet seg på sosiale medier-bølgen, og sist ut er hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) som har opprettet den offisielle Instagram-kontoen @Sussexroyal. Kontoen ble etablert i begynnelsen av april 2019, og her har hertugparet allerede lagt ut flere bilder og oppfordringer - til stor glede for kongehusentusiaster verden over.

Også hertuginne Kate (37) og prins William (36), prins Harrys storebror, har egen Instagram-konto. @Kensingtonroyal har vært i drift i flere år.

I anledning prins Louis' ettårsdag 23. april 2019 delte hertuginne Kate og prins William flere skjønne fotografier av sin yngste sønn, og to av bildene er tatt av hertuginne Kate selv i hagen i familiens hjem i Norfolk.

Lykkeønskningene strømmer inn, men kanskje aller gjevest var hilsenen fra onkel Harry og tante Meghan.

Via parets konto @Sussexroyal kommenterte de under bildene av den blide ettåringen: «Gratulerer med dagen, Louis! Mye kjærlighet fra oss begge to», skriver ekteparet til nevøen.

Hertuginne Meghan har gått inn i siste del av svangerskapet, og mange spekulerer i om 37-åringen føder i løpet av den siste uken av april. Terminen er satt til månedsskiftet april/mai.

FOTO: Skjermdump fra @Kensingtonroyal
FOTO: Skjermdump fra @Kensingtonroyal Vis mer

I påsken ankom hertuginnens mor Doria Ragland (62) London, og dette kan indikere at fødselen er nært forestående.

FØRSTE BARNEBARN: Hertuginne Meghans mor Doria Ragland er på plass i England, og kan om kort tid holde sitt første barnebarn i armene. Dette bildet er tatt dagen før Meghan og Harry giftet seg i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix
FØRSTE BARNEBARN: Hertuginne Meghans mor Doria Ragland er på plass i England, og kan om kort tid holde sitt første barnebarn i armene. Dette bildet er tatt dagen før Meghan og Harry giftet seg i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Holder fødselsplanen hemmelig

I midten av april ble det kjent at de vordende foreldrene har valgt å vike fra kongelige tradisjoner - i motsetning til avdøde prinsesse Diana og hertuginne Kate - og ønsker å holde fødselsplanen hemmelig.

Hertuginne Meghan kommer ikke til å benytte seg av samme sykehus som Diana og Kate fødte på, Lindo wing på St Mary's hospital, og kommer heller ikke til å la seg avfotografere på trappene kort tid etter fødselen, slik både Kate og Diana i sin tid gjorde.

«Hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig takknemlig for all støtte de har fått fra folket i Storbritannia og over hele verden, når de nå forbereder seg til å ta imot babyen. Deres Kongelige Høyheter har tatt en personlig beslutning om å holde planene rundt babyens ankomst privat. Hertugen og hertuginnen ser frem imot å dele den fantastiske nyheten så fort de har hatt sjansen til å feire privat som nybakt familie», lyder pressemeldingen fra Buckingham Palace, ifølge People.

People skriver videre at de nybakte foreldrene og den nyfødte prinsen eller prinsessen kommer til å delta i en fotoseanse utenfor Windsor Slott når ting har roet seg. Om det stemmer, gjenstår å se.

Hertugparet annonserte den gledelige nyheten om at de hadde forlovet seg i november 2017, og giftet seg på Windsor Slott 19. mai 2018. 11 måneder senere blir de to altså foreldre for første gang.

FAMILIEFORØKELSE: Snart kan det britiske kongehuset juble over å få enda en liten prins eller prinsesse i familien. Dette bildet ble tatt i anledning prins Charles' 70-årsdag i november 2018. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Snart kan det britiske kongehuset juble over å få enda en liten prins eller prinsesse i familien. Dette bildet ble tatt i anledning prins Charles' 70-årsdag i november 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Med andre ord er det ikke lenge til prins Louis, prins George (5) og prinsesse Charlotte (3) - prins William og hertuginne Kates tre barn - kan ønske sin nye fetter eller kusine velkommen til verden!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer