Emojies:

Sjekk ut de nye emojiene!

De inkluderer blant annet trans-flagget, flere morsomme dyr og spennende matutvalg.

SKJERMDUMP: Emojipedia
SKJERMDUMP: Emojipedia Vis mer
Publisert

Selskapet Unicode Consortium står bak emojiene, og nylig lanserte de 117 nye som vi kan glede oss til i løpet av 2020. De nye ikonene rulles vanligvis ut i løpet av septemper og oktober, men noen plattformer kan velge å sende dem ut tidligere enn det.

Vi kan vente oss 62 helt nye emojies og 52 nye kjønn- og hudfarge-emojies. Med transflagg og flere kjønnsinkluderende emojier med i miksen, får vi et større mangfold blant de små ikonene. Ifølge The Verge var forslaget om å inkludere det transkjønnede flagget sponset av gigantselskapene Microsoft og Google.

Sjekk ut alle de nye emojiene under!

Skjermdump fra Emojipedia.
Skjermdump fra Emojipedia. Vis mer

Blandede reaksjoner

Emojipedia publiserte bilder av alle de nye emojiene på sin Twitterside. Der har mange uttrykt både sin misnøye og glede over ikonene, blant annet emojien hvor en mann har på seg brudeslør, hvor noen av dem skriver at dette ikke er en realitet.

Blant alle de morsomme ikonene, kan vi også se at det kommer «real-life» ikoner av organene lunger og hjertet. Det er ikke alle som helt skjønner meningen med den nye hjerteemojien.

En annen emoji som har vekket reaksjoner på Twitter er det nye transkjønnede flagget. Noen er positive, mens andre ikke er like fornøyd.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer