Tv-serier

Sjekk ut den nye kvinnelige Hugh Grant

«Fire bryllup og en gravferd» har blitt tv-serie - med kvinnelig hovedrolle.

NY SERIE: Den legendariske romantiske komedien «Fire bryllup og en gravferd» er nå ute i ny drakt - som TV-serie. Og med kvinnelig hovedrolle. FOTO: Hulu/Viaplay
NY SERIE: Den legendariske romantiske komedien «Fire bryllup og en gravferd» er nå ute i ny drakt - som TV-serie. Og med kvinnelig hovedrolle. FOTO: Hulu/Viaplay Vis mer
Publisert

I den legendariske romantiske komedien Fire bryllup og en gravferd møter vi hovedpersonen Charles, den lett klumsete, erkebritiske ungkaren spilt av Hugh Grant som gjorde «klumsete» sexy og ga all verdens nerdemenn en plutselig selvtillit. Charles får ingen forhold til å vare, men det gjør derimot vennene hans som gjør at han stadig frekventerer diverse bryllup som gjest. Der treffer han Carrie. En vakker og mystisk kvinne som han selvsagt faller hodestups for.

Filmen fra 1994 må kunne betegnes som en klassiker - og nå gjør komedien comeback - som nyskrevet tv-serie.

Kjent fra «Game of Thrones»

«Fire amerikanske venner gjenforenes i et bryllup i London, der en sjokkerende avsløring ved alteret innleder et år av romantikk, skandaler, kjærlighetssorg og selvsagt også fire bryllup og en begravelse», skriver Viaplay i en pressemelding, om serien som er produsert av Hulu og som ligger tilgjengelig i disse dager.

Mindy Calling (kjent standup-komiker og kjent fra amerikanske versjonen av The Office der hun spiller Kelly Kapoor) og tekstforfatter Matt Warburton står bak, og de har tidligere lagd serien «The Mindy Project» sammen.

Hovedrollen i tv-serien spilles av Nathalie Emmanuel, den britiske skuespilleren kjent for rollen som Missandei i Game of Thrones. Men den som ser for seg en kvinnelig Hugh Grant-karakter, vil antakelig bli skuffet ettersom Maya-karakteren ikke er like vimsete og forfjamset som forgjengeren.

Maya jobber som taleskriver bosatt i New York, der hun har et forhold til sjefen som definitivt ikke burde ha, og hun tar turen til London for å delta i (ja, du gjetter riktig) et bryllup. Og så er serien i gang.

KAPRET HOVEDROLLEN: Hovedrollen i tv-serien spilles av Nathalie Emmanuel, den britiske skuespilleren kjent for rollen som Missandei i Game of Thrones. FOTO: Hulu/Viaplay
KAPRET HOVEDROLLEN: Hovedrollen i tv-serien spilles av Nathalie Emmanuel, den britiske skuespilleren kjent for rollen som Missandei i Game of Thrones. FOTO: Hulu/Viaplay Vis mer

- De som tror de skal se en remake av filmen, vil bli skuffet, skriver kulturnettstedet Vulture som mener serien på sitt beste kan gi noe av den samme god-følelsen som Friends.

Kritikkene så langt har ikke vært overstrømmende, men jevnt over trekkes innsatsen til Nathalie Emmanuel fram som overbevisende.

«Jeg håper dere syns det er like gøy å se på dette som jeg syns det har vært å spille det inn», skriver Nathalie selv på Instagram, der hun etter den enorme suksessen med Game of Thrones har nærmere seks millioner følgere.

Se traileren til serien her:

LES OGSÅ: Brad Pitt, Julia Roberts og George Clooney er bare noen av dem som har gjestet «Friends»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer