Sophie Elise Isachsen:

- Sjokk da jeg leste

Influenserens eks deler om forholdet i ny bok.

SOPHIE ELISE ISACHSEN: Influenseren Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen gjorde det slutt etter fem år sammen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SOPHIE ELISE ISACHSEN: Influenseren Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen gjorde det slutt etter fem år sammen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2021 kom nyheten om at Sophie Elise Isachsen (28) og samboeren Kasper Kristoffersen (28) hadde gått hver til sitt etter fem år.

Bruddet kom kort tid etter at influenseren hadde deltatt på realitysuksessen «Farmen Kjendis», der hun og meddeltaker Isak Dreyer (29) fikk et godt øye til hverandre.

Nylig ble det kjent at Kristoffersen gir ut boken «Gi slipp» som blant annet omhandler det tidligere forholdet til Isachsen.

I podkasten «Sophie og Fetisha» kan Isachsen fortelle at hun har lest eksens bok.

- Sjokk

Da hun fikk tilsendt boken, sto hun midt i en mediestorm.

- Det var midt i da alt det andre skjedde, og jeg tenkte herregud, «here we go again». Men han er en veldig fin person som aldri ville gjort noen ting for å sverte meg, forklarer influenseren.

Hun innrømmer at det var surrealistisk å lese om seg selv fra ekskjærestens perspektiv.

- Sjokk da jeg leste om hvordan det føltes for han å møte meg første gangen. Det er beskrevet på en veldig kjendis og starstruck-aktig måte. Det er koselig og veldig fint beskrevet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer