Daniel Radcliffe:

Sjokkerer på nye bilder

«Kunne ikke vært lenger unna den magiske skolegutten».

OVERRASKER: Folk lar seg overraske over Daniel Radcliffes fysikk i en av scenene i«Miracle Workers». Foto: Michelle Quance / Variety / Shutterstock / NTB
OVERRASKER: Folk lar seg overraske over Daniel Radcliffes fysikk i en av scenene i«Miracle Workers». Foto: Michelle Quance / Variety / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det har gått over 12 år siden siste «Harry Potter»-filmen rullet over verdens kinoer. Historien om den unge magikeren lever fortsatt i aller høyeste grad, selv om livene til skuespillerne bak de populære figurene har gått videre.

Og livet har virkelig gått videre for hovedpersonen. For nå sjokkerer mannen bak Harry Potter selv, Daniel Radcliffe (34), med en stor forvandling.

Radcliffe er for tiden aktuell i TBS-serien «Miracle Workers», og i seriens aller siste episode kan man se skuespilleren flakse rundt - bare iført en liten truse.

Scenen skaper overskrifter verden over, nettopp på grunn av 34-åringens fysikk. Det ser nemlig ut til at Radcliffe har vært i hardtrening for rollen.

I klippet ser man en svært muskuløs småbarnsfar, og flere lar seg overraske over at det er «Harry Potter» de ser.

Australske News mener Radcliffe «ikke kunne vært lenger unna den magiske skolegutten». Sky News kaller forvandlingen «dramatisk», og mener skuespilleren «ser fantastisk ut». Mens Daily Mail skriver at fansen ble sittende igjen helt «lamslått» av det de fikk se.

Det var i april superstjernen kunne avsløre at han og kjæresten, Erin Darke (38), hadde blitt foreldre for første gang til en liten gutt.

DEN GANG DA: Radcliffe med J.K. Rowling, Emma Watson, og Rupert Grint på premieren av den siste filmen i 2011. Foto: Joanne Davidson/REX/NTB.
DEN GANG DA: Radcliffe med J.K. Rowling, Emma Watson, og Rupert Grint på premieren av den siste filmen i 2011. Foto: Joanne Davidson/REX/NTB. Vis mer

Etter «Harry Potter»-suksessen, hvor blant andre Emma Watson (33) spilte rollen som Hermine, har skuespilleren vært å se i filmer som «Kill Your Darlings» og «The Lost City».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer