Maria Mena:

- Skal ikke begynne igjen

Maria Mena står stødig i valget sitt.

MARIA MENA: Artisten har vært åpen om at hun velger vekk alkoholen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MARIA MENA: Artisten har vært åpen om at hun velger vekk alkoholen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Norge er kjent for en sosial drikkekultur, og man er gjerne ikke fremmed for å ta seg et glass i ulike sammenhenger.

Det er derimot flere som også velger å holde seg helt unna alkoholholdig drikke, og artist Maria Mena (37) er blant dem.

Tidligere i år har hun ved flere anledninger delt åpent og ærlig om valget sitt om å ikke drikke mer alkohol, og overfor Nettavisen fortalte hun i juli at hun ikke har tenkt å drikke igjen.

Da Se og Hør møter Mena i forbindelse med premiere på musikalen «Miss Saigon» på Folketeateret, forteller hun at hun stått stødig i avgjørelsen sin.

- Jeg skal ikke begynne igjen, sier hun.

Videre kommer det frem at artisten står støtt i valget sitt om å ta avstand fra alkohol.

- Det er helt fantastisk. Jeg prøver å ikke bli hun nyfrelste som sier at du må prøve det - men du må bare prøve det, ler hun.

Tidligere i sommer fortalte 37-åringen at hun måtte finne ut hvordan hun skulle løse alkoholkutten, rent praktisk.

- Jeg måtte finne ut av hvordan jeg skulle si til mennesker «sorry, jeg tar heller et glass Solo», uttalte Mena til Nettavisen da.

Nå kan hun derimot fortelle at det ikke har bydd på noen utfordringer, og at hun ikke har opplevd drikkepress fra venner.

- Nå har jeg kommet ganske langt i livet når det kommer til vennskap så de menneskene som eventuelt kunne kommet til å si det, de har jeg ikke i livet mitt lenger, sier hun og fortsetter:

- Så det er bare mennesker rundt meg som liker det. Og ikke bare det, men nå kom jeg nettopp hjem fra en jentetur og jeg tror folk rundt meg drikker litt mindre og.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer