Sandra Bullock avslører:

– Skal være der jeg er lykkeligst

Sandra Bullock snakker ut om hvorfor hun trekker seg tilbake fra rampelyset for en periode.

SANDRA BULLOCK TREKKER SEG TILBAKE: Skuespilleren føler ikke at hun får tid til det hun ønsker å bruke mest tid på når hun jobber så mye som hun gjør. FOTO: NTB
SANDRA BULLOCK TREKKER SEG TILBAKE: Skuespilleren føler ikke at hun får tid til det hun ønsker å bruke mest tid på når hun jobber så mye som hun gjør. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-yndling og Oscar-vinner Sandra Bullock (57) er for mange kjent som en skuespiller som gjerne tar på seg sterke, beintøffe kvinnelige hovedroller som i The Blind Side (2009), Bird Box (2018) og Ocean's Eight (2018).

Hun kan også kunsten å kombinere disse selvstendige, tøffe rollene med komedie og romantikk. Bullock gir alt i hver eneste rolle hun spiller, og tar «jobben veldig seriøst», ifølge W Magazine.

Skuespill er en altoppslukende jobb, noe som ikke lar seg gjennomføre når du ønsker å være helt til stede for familien også. Derfor har hun bestemt at familielivet er hennes høyeste prioritet nå.

Trekker seg tilbake fra rampelyset og filmjobber

– Jeg vil bare være med barna og familien 24 timer i døgnet, fortalte hun Entertainment Tonight tidligere denne uken.

Da familielivet veier tyngst for henne, har hun bestemt seg for å ta en pause. På nåværende tidspunkt vet hun ikke selv hvor lenge hun vil utebli fra filmjobber.

Hun fortalte Entertainment Tonight at hun ønsker «å være der hun er lykkeligst», og det betyr å være hjemme sammen med de to barna, Louis (12) og Laila (10).

KK har tidligere skrevet om at Bullock ønsker å holde privatlivet privat, og det tok derfor lang tid før hun delte nyheten om at hun hadde blitt mor til adoptivdatteren Laila, fem år etter hun hadde adoptert sønnen Louis.

Bullock har vært kjæreste med fotograf Bryan Randall siden 2015 – nok en relasjon hvor hun holdt kortene tett til brystet i en lengre periode. Paret skal visstnok ha møttes da Randall var innleid som fotograf i forbindelse med Bullocks' sønn 5-årsdag i 2015.

THE LOST CITY: Bullock med skuespillerkollega Channing Tatum i deres kommende film. FOTO: NTB
THE LOST CITY: Bullock med skuespillerkollega Channing Tatum i deres kommende film. FOTO: NTB Vis mer

To kommende kinopremierer

Dersom du ønsker å se Bullock på lerretet bør du benytte sjansen når hennes kommende filmer rulles ut. Et av de siste prosjektene før tilbaketrekkingen, er kommende film The Lost City som har norsk premiere i april – som i tillegg til Bullock har stjerner som Brad Pitt, Channing Tatum og Daniel Radcliffe på rollelisten.

Filmen er tett etterfulgt av actionkomedien Bullet Train som har premiere i juli. Dette kan være det siste vi ser av 57-åringen på en stund.

UT PÅ TOKT: Den stjernespekkede «The Lost City» filmen har norgespremiere i 22. april i år. FOTO: NTB
UT PÅ TOKT: Den stjernespekkede «The Lost City» filmen har norgespremiere i 22. april i år. FOTO: NTB Vis mer

Ikke uvanlig å ta en pause

Bullock følger i fotsporene til mange skuespillere før henne som har ønsket å ta en pause fra den intense jobbingen en filminnspilling krever.

Jennifer Lawrence (31) var igjen å se i storfilmen Don't Look Up (2021) i desember i fjor, etter tre års fravær i filmbransjen. Renée Zellweger (52) ble som kjent borte fra rampelyset noen år for å studere internasjonale relasjoner i hemmelighet. Mens Cameron Diaz (49) ikke har spilt i en eneste film siden 2014.

Heldigvis har du fremdeles mulighet til å få tatt en kikk på Bullocks allerede innspilte filmer som har premierer de neste månedene. Når og hva neste prosjekt for Hollywood-stjernen blir er usikkert, så vi får nyte filmene mens vi ennå kan.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer