Sandra Bullock avslører:

– Skal være der jeg er lykkeligst

Sandra Bullock snakker ut om hvorfor hun trekker seg tilbake fra rampelyset for en periode.

SANDRA BULLOCK TREKKER SEG TILBAKE: Skuespilleren føler ikke at hun får tid til det hun ønsker å bruke mest tid på når hun jobber så mye som hun gjør. FOTO: NTB
SANDRA BULLOCK TREKKER SEG TILBAKE: Skuespilleren føler ikke at hun får tid til det hun ønsker å bruke mest tid på når hun jobber så mye som hun gjør. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-yndling og Oscar-vinner Sandra Bullock (57) er for mange kjent som en skuespiller som gjerne tar på seg sterke, beintøffe kvinnelige hovedroller som i The Blind Side (2009), Bird Box (2018) og Ocean's Eight (2018).

Hun kan også kunsten å kombinere disse selvstendige, tøffe rollene med komedie og romantikk. Bullock gir alt i hver eneste rolle hun spiller, og tar «jobben veldig seriøst», ifølge W Magazine.

Skuespill er en altoppslukende jobb, noe som ikke lar seg gjennomføre når du ønsker å være helt til stede for familien også. Derfor har hun bestemt at familielivet er hennes høyeste prioritet nå.

Trekker seg tilbake fra rampelyset og filmjobber

– Jeg vil bare være med barna og familien 24 timer i døgnet, fortalte hun Entertainment Tonight tidligere denne uken.

Da familielivet veier tyngst for henne, har hun bestemt seg for å ta en pause. På nåværende tidspunkt vet hun ikke selv hvor lenge hun vil utebli fra filmjobber.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer