Frustrerte fruer:

Skaper full forvirring

Et mistenksomt Twitter-innlegg får «Frustrerte fruer»-fansen til å drømme stort for 2022.

COMEBACK: Flere fans spekulerer på et comeback fra den populære serien «Frustrerte fruer». Her er Marcia Cross, Teri Hatcher og Felicity Huffman avbildet i serien i 2004. Foto: NTB
COMEBACK: Flere fans spekulerer på et comeback fra den populære serien «Frustrerte fruer». Her er Marcia Cross, Teri Hatcher og Felicity Huffman avbildet i serien i 2004. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I 2004 begynte den nå verdenskjente TV-serien «Desperate Housewives», kjent som «Frustrerte fruer» her til lands, å rulle over amerikanske TV-skjermer på kanalen ABC.

Serien tok slutt i 2012, men nå spekulerer flere fans på om et comeback er rett rundt hjørnet.

Nylig ble det nemlig delt et bilde på seriens offisielle Twitter-profil som raskt fikk stor oppmerksomhet.

«Venter 'desperat' på 2022», lød Twitter-innlegget.

Det er imidlertid ikke bare teksten som kan tolkes som et hint om et mulig comeback for serien, men flere har også lagt merke til at bildet ser nokså ferskt ut.

«Er det ny sesong?», «Jeg savner dem», «Herregud, jeg ber om at dette er en kunngjøring om ny sesong», lød noen av kommentarene under Twitter-innlegget.

Stor suksess

I TV-serien, som utspilte seg i Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview i Eagle State, fulgte vi livene til fire husmødre.

Susan Mayer (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (Marcia Cross) og Gabrielle Solis (Eva Longoria) var seriens hovedkarakterer, og historien ble fortalt gjennom deres døde nabo, Mary Alice Young (Brenda Strong) i hele åtte sesonger.

Vi fikk være vitne til deres vanlige hverdagslige problemer, men også større mysterier som involverte mennene, vennene og naboene deres.

Om Twitter-innlegget bare var et morsomt påfunn for å skape litt ny oppmerksomhet rundt serien, eller faktisk er et hint om et comeback er hittil ikke kjent.

ABC har hittil ikke gått ut med noen planer om et comeback av serien, og heller ingen av hovedrolleinnehaverne har uttalt seg etter det kryptiske Twitter-innlegget.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer