Prinsesse Sofia:

Skaper overskrifter med sitt comeback: - Atypsik

Måtte steppe inn for sin koronasyke svigerinne, kronprinsesse Victoria.

LANGT HÅR: Prinsesse Sofia er mest kjent for offentligheten med langt, mørkt hår, men nå har hun gått for en annen vri. FOTO: NTB
LANGT HÅR: Prinsesse Sofia er mest kjent for offentligheten med langt, mørkt hår, men nå har hun gått for en annen vri. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Mot slutten av forrige uke ble det kjent at nesten hele den svenske kongefamilien var smittet med korona.

Dronning Silvia (78), kong Carl Gustaf (75), kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48) fikk alle etter tur positiv test, og har derfor vært i isolasjon i sine respektive hjem.

Det var også bakgrunnen for at prinsesse Sofia (37) viste seg for offentligheten for første gang på en måned, sammen med sin ektemann, prins Carl Philip (42).

Skaper overskrifter med sitt comeback

Det var i forbindelse med utstillingen i «Fire demokratier - 100 år», i arenaet Annexet i Stockholm, hvor de to dukket opp.

Utstillingen markerer hundre år siden Sveriges storting ble opprettet og kvinner fikk stemmerett.

Prinsessen viste seg også med en ny frisyre, som raskt fikk oppmerksomhet i svensk presse. 37-åringen starter nemlig året med pannelugg, og med det ser hun ganske annerledes ut enn det man er vant til.

- Sofia, som vi ikke har sett siden slutten av november, skaper overskrifter med sitt comeback. Hun har nemlig ny sveis! Hennes tidligere gardinlugg, er nå blitt hel pannelugg. En atypisk prinsessesveis må man kunne si, men desto kulere at hun gjør det. Jeg må ærlig innrømme at jeg liker når de kongelige utfordrer det vi forbinder med klassisk kongelig stil, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer