Stranger Things:

Skuespiller sier vi ikke får ny sesong av «Stranger Things» før i 2019

Men, hva om vi ikke klarer å vente så lenge?

STRANGER THINGS: Vi vet det kommer en ny sesong av serien, men det ser ut til at vi blir nødt til å vente en stund. FOTO: Stranger Things
STRANGER THINGS: Vi vet det kommer en ny sesong av serien, men det ser ut til at vi blir nødt til å vente en stund. FOTO: Stranger Things Vis mer
Publisert

Ikke lenge etter at den andre sesongen begynte å rulle over skjermen, bekreftet Netflix at det kom en tredje sesong i den populære serien «Stranger Things». Den eneste dårlige nyheten er at det ser ut til at vi blir nødt til å smøre oss med en god dose tålmodighet.

LES OGSÅ: Slik ser barnestjernene ut i dag

Slippes i 2019

Skal vi tro skuespilleren David Harbour (42), bedre kjent som Chief Hopper i serien, kommer ikke neste del av serien før vi er ute i 2019.

- Det er sikkert veldig irriterende for fansen at det tar såpass lang tid å lage disse sesongene. Jeg mener, vi får nok ikke se neste sesong før vi er kommet ut i 2019, sier han i et intervju med Variety.

Den gode nyheten er imidlertid at skuespilleren er helt overbevist om at den lange ventetiden vil være verdt det, og at Duffer-brødrene vil jobbe så raskt de kan med å få den neste sesongen ferdig.

LES OGSÅ: Superstjernen er ikke til å kjenne igjen

Flere sesonger

Ifølge skuespilleren sitter brødrene inne i leiligheten sin for å skrive manus til serien i 12 timer hver eneste dag.

- Som alt mulig annet av god kvalitet, tar det tid å lage. De jobber utrolig hardt, sier han.

Brødrene har allerede bekreftet at fansen også kan se frem til en fjerde sesong av serien, så moroa er heldigvis ikke helt over etter neste sesong.

Den opprinnelige ideen lå nemlig på fire sesonger, men nå vurderer altså brødrene å lage en femte sesong. Vi krysser fingrene, og gleder oss til å se serien på skjermen igjen!

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Gossip Girl»-skuespillerne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer