Drew Barrymore:

Skuespilleren delte bilde av seg selv i tårer

- Jeg kan ikke skjule at noen dager er vanskelige, skriver skuespilleren.

DREW BARRYMORE: Santa Clarita Diet-stjernen viste Instagram-følgerne sine at ikke alle dager er perfekte. Foto: Scanpix
DREW BARRYMORE: Santa Clarita Diet-stjernen viste Instagram-følgerne sine at ikke alle dager er perfekte. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Drew Barrymore (43) er en travel dame. Hun har hatt roller i kjente filmer som «Charlie's Angels» (2000) og «Blended» (2014), men det siste året har hun hatt hovedrollen i Netflix-serien «Santa Clarita Diet».

Hun har også sin egen kleskolleksjon sammen med Amazon.com ved navn «Dear Drew». I 2007 ble hun ambassadør mot hungersnød for «United Nations World Food Programme», og har siden donert store summer til formålet. Hun har også startet sitt eget skjønnhetsmerke, «Flower Beauty», som har som mål «å få alle kvinner til å ta del i noe spesielt», som det står på nettsiden deres.

LES OGSÅ: Ine Marie spiller Sonja Henie: - Etter en tolvtimers dag på glattisen, tenkte jeg at jeg skulle brenne skøytene

Vis mer Vis mer

Drew har tilbragt mange timer i sminkestolen selv, noe som var mye av grunnen til at hun følte at hun kunne starte et slikt merke. Men, hun understreker at det ikke bare er glitter og glamour i Hollywood.

Nylig delte tobarnsmoren to bilder av seg selv på Instagram. Det første viser Barrymore ferdig sminket og smilende, mens det andre viser en langt mer trist Drew. Hun starter teksten til bildene med en ny hashtag: #TheWayItLooksToUs (slik det ser ut for oss).

«Noen dager er gode og vakre. Ja, jeg kan se sånn ut etter to timer i hår- og sminkestolen og med en fantastisk fotograf og lyssetting», skriver stjernen og viser til det første bildet hun la ut.

Hun påpeker at hun også føler seg vakker etter en svett treningsøkt og at alt krever hardt arbeid.

«Jeg kan ikke skjule at noen dager er vanskelige og ikke fullt så pene», skriver Barrymore og oppfordrer sine ti millioner følgere til å klikke seg videre på bildene.

Her får du se en tydelig preget Barrymore med tårer i både øynene og rennende ned ansiktet hennes.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan får kritikk for å skryte for mye på babymagen

Skuespilleren delte bilde av seg selv i tårer

«Jeg forstår hvor heldig jeg er som har problemer det går an å løse og det er jeg evig takknemlig for. Men noen ganger kan livet bare slå deg i bakken. Men, vi gråter, samler oss og setter en fot foran den andre. Kan noen andre kjenne seg igjen?», spør skuespilleren Instagram-følgerne.

I skrivende stund har bildene fått 16 000 kommentarer og over en halv million likerklikk.

Flere medier har omtalt Barrymores innlegg på bildedelingstjensten. Deriblant People, The Independent og Entertainment Tonight.

Siden hun la ut bildene 20. desember, har hun også lagt ut et nytt innlegg med samme hashtag. Denne gangen får vi se bilder av hvor hardt hun har jobbet for en sunnere livsstil.

«Jeg vet at jeg kan bli hva jeg vil. Selv om det er skikkelig slitsomt», skriver stjernen.

Vi håper 2019 blir et skikkelig bra år for deg, Drew!

LES OGSÅ: Dette bildet er 35 år gammelt - kjenner du igjen skuespilleren?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer