Drew Barrymore:

Skuespilleren delte bilde av seg selv i tårer

- Jeg kan ikke skjule at noen dager er vanskelige, skriver skuespilleren.

DREW BARRYMORE: Santa Clarita Diet-stjernen viste Instagram-følgerne sine at ikke alle dager er perfekte. Foto: Scanpix
DREW BARRYMORE: Santa Clarita Diet-stjernen viste Instagram-følgerne sine at ikke alle dager er perfekte. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Drew Barrymore (43) er en travel dame. Hun har hatt roller i kjente filmer som «Charlie's Angels» (2000) og «Blended» (2014), men det siste året har hun hatt hovedrollen i Netflix-serien «Santa Clarita Diet».

Hun har også sin egen kleskolleksjon sammen med Amazon.com ved navn «Dear Drew». I 2007 ble hun ambassadør mot hungersnød for «United Nations World Food Programme», og har siden donert store summer til formålet. Hun har også startet sitt eget skjønnhetsmerke, «Flower Beauty», som har som mål «å få alle kvinner til å ta del i noe spesielt», som det står på nettsiden deres.

LES OGSÅ: Ine Marie spiller Sonja Henie: - Etter en tolvtimers dag på glattisen, tenkte jeg at jeg skulle brenne skøytene

Drew har tilbragt mange timer i sminkestolen selv, noe som var mye av grunnen til at hun følte at hun kunne starte et slikt merke. Men, hun understreker at det ikke bare er glitter og glamour i Hollywood.

Nylig delte tobarnsmoren to bilder av seg selv på Instagram. Det første viser Barrymore ferdig sminket og smilende, mens det andre viser en langt mer trist Drew. Hun starter teksten til bildene med en ny hashtag: #TheWayItLooksToUs (slik det ser ut for oss).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer