Skuespilleren ser ikke slik ut lenger

Zoë Kravitz har klippet av seg håret – se bildet!

ALT KLER DEN SMUKKE: «Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz har kvittet seg med sine lange lokker. FOTO: Scanpix
ALT KLER DEN SMUKKE: «Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz har kvittet seg med sine lange lokker. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden hun ble født, har et liv i rampelyset ligget i kortene for Zoë Isabella Kravitz (30).

Man drar tross alt umiddelbart kjensel på etternavnet hennes; faren er ingen ringere enn rockelegenden Lenny Kravitz (55). Moren er film- og TV-stjernen Lisa Bonet (52).

Se dette innlegget på Instagram

love dis guy. 📸: @myleshendrik

Et innlegg delt av Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Zoë har arvet talentet til begge foreldrene, og er både sanger og skuespiller.

Førstnevnte har hun tidligere uttalt til Interview at hun liker å holde på med, men at hun «ikke har noe behov for å bli en stor popstjerne». Skuespillerkarrieren hennes derimot...

Hennes første filmopptreden var i den romantiske komedien «No Reservations» fra 2007 (forøvrig sammen med selveste Catherine Zeta-Jones) – og siden har rollene kommet på løpende bånd.

De siste årene har hun gjort enorm suksess i HBO-serien «Big Little Lies» sammen med Reese Witherspoon (43), Shailene Woodley (28), Nicole Kidman (52) og Laura Dern (52).

Seriens andre og siste – i alle fall så vidt vi vet – sesong kom på lufta i sommer, men dét betyr slett ikke at Zoë har ligget på latsiden siden den gang!

LES OGSÅ: Er såkalt «seriomani» vår tids moderne lidelse?

Forrige måned avslørte «The Batman»-regissør Matt Reeves at hun skal tre inn i rollen som ikoniske Catwoman i den kommende filmen. Tidligere har karakteren blitt portrettert av Eartha Kitt, Michelle Pfeiffer, Halle Berry og Anne Hathaway.

Kanskje er det på grunn av sitt nye prosjekt – som visstnok sparker i gang innspillingen rett før jul og retter seg mot premieredato i 2021 – at hun nå har gjort en drastisk forandring på hårfronten?

Denne uken debuterte 28-åringen en helt ny, kort sveis – en såkalt «pixie cut».

(Pssst: «Pixie» kan oversettes til alv eller fe på norsk. De mytiske skapningene portretteres ofte med nettopp kort hår á la Zoë sitt.)

Se dette innlegget på Instagram

hair ✂️

Et innlegg delt av Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Frisyren har vært i trendbildet i noen år, og det er heller ikke første gang skuespilleren har rocket den; for eksempel dukket hun opp med en blond versjon av sveisen under Met-gallaen i 2017.

Andre kjente fjes som har lagt sin elsk på – eller i det minste vært innom – pixie cut er Cara Delevingne, Emma Watson, Rihanna og Jennifer Lawrence.

Det samme gjelder også Katy Perry, Anne Hathaway, Zendaya, Kate Hudson, Tyra Banks, Michelle Williams... Listen er lang!

LES OGSÅ: KK-redaksjonen tipser: Våre aller beste hårtriks

KORT: Både Zendaya (f. v.), Anne Hathaway og Jennifer Lawrence har prøvd seg på pixie cut i løpet av de siste årene – og alle tre så fantastiske ut! FOTO: Scanpix
KORT: Både Zendaya (f. v.), Anne Hathaway og Jennifer Lawrence har prøvd seg på pixie cut i løpet av de siste årene – og alle tre så fantastiske ut! FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer