Skuespillerparet Heidi Ruud Ellingsen og Mads Ousdal venter barn nummer to

- Det blir veldig fint, og vi gleder oss! sier Heidi til KK.

VENTER BARN NUMMER TO: Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen og samboeren Mads Ousdal venter barn til høsten. FOTO: Astrid Waller
VENTER BARN NUMMER TO: Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen og samboeren Mads Ousdal venter barn til høsten. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Til høsten blir skuespillerparet Heidi Ruud Ellingsen (34) og Mads Ousdal (48) foreldre til barn nummer to. Fra før har de sønnen Abel (snart 3) sammen.

- Det blir veldig fint, og vi gleder oss! sier Heidi til KK.

Hun skyter av samboeren, som gleder seg til å ha permisjon når hun står på scenen både før og etter fødselen.

- Jeg har en kjæreste og en far til barna mine som gleder seg til å ha permisjon, og å være hjemme når jeg spiller. Etter premieren har jeg jo hele dagen til å være hjemme med barn når jeg ikke jobber, forklarer Heidi videre.

- Så lenge kroppen funker så er det bare godt å kunne jobbe så lenge som mulig

6. august er det urpremiere på teaterkonserten «Solveig» i Sør-Fron kirke i Gudbrandsdalen - en oppsetning som Heidi fikk ideen til i 2015, og som hun har utviklet i samarbeid med skuespiller og dramatiker Rolf Kristian Larsen (36) og komponist og musiker Erlend Skomsvoll (50).

Teaterkonserten er et musikalsk eventyr om hva som egentlig skjedde med den myteomspunnede kvinnen vi kjenner fra Peer Gynt.

BLIR TOBARNSMOR: Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen gleder seg til å få et nytt tilskudd i familien. Fra før har hun og samboeren Mads Ousdal sønnen Abel (snart 3). FOTO: Astrid Waller
BLIR TOBARNSMOR: Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen gleder seg til å få et nytt tilskudd i familien. Fra før har hun og samboeren Mads Ousdal sønnen Abel (snart 3). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Det er Heidi Ruud Ellingsen og skuespiller Ulrikke Døvigen (48) som har rollene i stykket. Sistnevnte skuespiller var i forhold med Heidis samboer Mads Ousdal, og de har datteren Elsa (15) sammen.

Heidi og Ulrikke har et godt forhold, og førstnevnte har altså fått med seg samboerens ekskjæreste med i oppsetningen «Solveig».

Samtidig med dette er hun også travelt opptatt med forberedelsene til stykket «Så som i himmelen», som har premiere på Oslo Nye Teater 30. januar.

- Så lenge kroppen funker så er det bare godt å kunne jobbe så lenge som mulig, tenker jeg. «Solveig»-stykket er en god stund før termin, så det skal nok gå veldig fint, sier Heidi til KK.

SAMBOEREN: Heidi Ruud Ellingsen og skuespiller Mads Ousdal har vært sammen siden 2015. FOTO: NTB Scanpix
SAMBOEREN: Heidi Ruud Ellingsen og skuespiller Mads Ousdal har vært sammen siden 2015. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Har stemmen til Nala i den nye «Løvenes konge»-filmen

Denne sommeren har vi også hørt Heidi i den nye «Løvenes konge»-filmen. Hun har nemlig stemmen til karakteren Nala, og skuespiller Espen Grjotheim (42) har stemmen til Simba.

Tidligere har hun sagt til KK at også sønnen Abel er blitt besatt av den originale «Løvenes konge»-filmen, som kom ut i 1994.

- Så før jeg fikk denne rollen har jeg allerede hatt en ny vår med «Løvenes konge» på grunn av sønnen min, og det gjør det ekstra stas og moro. Vi har vel sett den igjen 20 ganger - minst - det siste halve året. Vi blir ikke lei!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer