Skuespillerparet Heidi Ruud Ellingsen og Mads Ousdal venter barn nummer to

- Det blir veldig fint, og vi gleder oss! sier Heidi til KK.

VENTER BARN NUMMER TO: Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen og samboeren Mads Ousdal venter barn til høsten. FOTO: Astrid Waller
VENTER BARN NUMMER TO: Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen og samboeren Mads Ousdal venter barn til høsten. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Til høsten blir skuespillerparet Heidi Ruud Ellingsen (34) og Mads Ousdal (48) foreldre til barn nummer to. Fra før har de sønnen Abel (snart 3) sammen.

- Det blir veldig fint, og vi gleder oss! sier Heidi til KK.

Hun skyter av samboeren, som gleder seg til å ha permisjon når hun står på scenen både før og etter fødselen.

- Jeg har en kjæreste og en far til barna mine som gleder seg til å ha permisjon, og å være hjemme når jeg spiller. Etter premieren har jeg jo hele dagen til å være hjemme med barn når jeg ikke jobber, forklarer Heidi videre.

- Så lenge kroppen funker så er det bare godt å kunne jobbe så lenge som mulig

6. august er det urpremiere på teaterkonserten «Solveig» i Sør-Fron kirke i Gudbrandsdalen - en oppsetning som Heidi fikk ideen til i 2015, og som hun har utviklet i samarbeid med skuespiller og dramatiker Rolf Kristian Larsen (36) og komponist og musiker Erlend Skomsvoll (50).

Teaterkonserten er et musikalsk eventyr om hva som egentlig skjedde med den myteomspunnede kvinnen vi kjenner fra Peer Gynt.

Det er Heidi Ruud Ellingsen og skuespiller Ulrikke Døvigen (48) som har rollene i stykket. Sistnevnte skuespiller var i forhold med Heidis samboer Mads Ousdal, og de har datteren Elsa (15) sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer