Amy Schumer:

Skulle fjerne livmoren - fant svulst

Komikeren åpner seg om inngrepet som har forandret livet hennes.

AMY SCHUMER: Amy Schumer måtte tidligere i september fjerne livmoren. Nå kommer hun med ytterligere oppdateringer om inngrepet. FOTO: NTB
AMY SCHUMER: Amy Schumer måtte tidligere i september fjerne livmoren. Nå kommer hun med ytterligere oppdateringer om inngrepet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kunne komiker Amy Schumer (40) avsløre at hun har måttet fjerne livmoren og blindtarmen, da hun var full av endometriose (vev som likner slimhinnen i livmoren, som begynner å vokse utenfor livmoren, journ.anm.).

Tilstanden er kjent for å gi mye smerte, og i Schumers tilfelle har livskvaliteten blitt begrenset. I en ny oppdatering på Instagram, kan imidlertid komikeren dele flere skremmende funn etter inngrepet.

Fant svulst

«Jeg føler meg sterkere og mer begeistret for livet», skriver Schumer, til et bilde av seg selv.

Videre forteller 40-åringen hvordan legene i tillegg til å finne endometriose, også fant noe annet bekymringsfullt.

«Jeg hadde en svulst i min endo-angrepne blindtarm. Sjokoladecyster i begge eggstokkene. Endometriose i livmoren min», fortsetter hun.

Schumer skriver videre at et liv fylt med smerte, nå ser ut til å ha blitt «løftet ut av kroppen» hennes, og at hun allerede føler seg som en annen person. Hun er blant annet sjeleglad for all den nye energien hun har fått, til å kunne være med sønnen Gene (2).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer