Kourtney Kardashian

Slår ned på gravidkommentar

43-åringen har sett seg lei av spekulasjonene i kommentarfeltet.

KOURTNEY KARDASHIAN OM GRAVIDRYTKER: Nå slår hun ned på gravidrytkene i kommentarfeltet under dette bildet som hun selv publiserte på Instagram. FOTO: Skjermdump Instagram/@kourtneykardash
KOURTNEY KARDASHIAN OM GRAVIDRYTKER: Nå slår hun ned på gravidrytkene i kommentarfeltet under dette bildet som hun selv publiserte på Instagram. FOTO: Skjermdump Instagram/@kourtneykardash Vis mer
Publisert

Kardashian-familien er kjent for å sette fyr på Internett. Etter at Kourtney Kardashian (43) nylig publiserte en bildekarusell med speilbilder av seg selv fra en fotoshoot – kun ikledd undertøy – har kommentarfeltet vært tatt av.

Mange heier på at hun viser frem en naturlig kropp og at den ser fantastisk ut:

«Ekte kropp! Så forfriskende!»

«Elsker den ekte kroppen din! Du er vakker!»

«Vakker mor, vis formene dine, sånn er virkeligheten og du er nydelig!»

Men meningene er splittet. Flere mistenker at hun er gravid.

Antakelser om ny graviditet

Graviditet er et sårbart tema for mange – det kan bunne i alt fra at man sliter med å bli gravid, ikke ønsker barn i det hele tatt eller at man har mistet et foster. Og kanskje har man bare lagt på seg noen kilo? Det er mye offentligheten ikke vet, og antakelser og spekulasjoner kan gjøre vondt verre.

«Stoppet opp fordi jeg trodde hun holdt en babymage», skriver én etterfulgt av massiv støtte fra andre brukere.

Slår ned på graviditetsrykter

At kvinner som eksponerer seg selv i mediene må stå i anklager, rykter og uspiselige kommentarer, er ikke noe nytt. Med så mye eksponering Kardashian-søstrene har fått gjennom årenes løp, har de blitt ganske tykkhudet.

Det viser seg også når ryktestormen står på som verst.

En bruker som kaller seg «mtkyash» skriver følgende i kommentarfeltet under innlegget:

«Vent litt, har jeg gått glipp av at hun er gravid?»

Kardashian-familien, og superstjerner generelt, har ikke til vane å svare i de evig lange kommentarfeltene under innleggene sine. Men til denne kommentaren, svarer 43-åringen kort og konsist:

«Nei, men du går glipp av en kvinnekropp.»

En liten setning kan ha stor betydning, og budskapet bak er tydelig. Kvinnekropper er forskjellig, og ikke anta noe ut ifra hvordan kroppen ser ut.

HÅND PÅ MAGEN: Må det på bety at man er gravid? Mange brukere i kommentarfeltet mener iallfall det. FOTO: Skjermdump Instagram/@kourtneykardash
HÅND PÅ MAGEN: Må det på bety at man er gravid? Mange brukere i kommentarfeltet mener iallfall det. FOTO: Skjermdump Instagram/@kourtneykardash Vis mer

Vært spekulert i før

Spekulasjonene har pågått etter at den eldste Kardashian-søsteren fant kjærligheten på nytt i 2021, og giftet seg med sin utkårede, Travis Barker (46), i mai i år.

Spørsmålet om de to ønsker barn sammen har blitt diskutert både i pressen og i sosiale medier. Fra før av har Kourtney tre barn med sin tidligere ektemann Scott Disick (39).

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer