Salma Hayek

Slår tilbake mot at hun skal ha giftet seg for penger

Salma Hayek letter på sløret om hva hun tenker om ryktene.

SLÅR TILBAKE: Salma Hayek slår tilbake mot unge tunger, som vil ha det til at hun skal ha giftet seg for penger. Her er Hayek og mannen Francois-Henri Pinault på The Costume Institute Benefit på The Metropolitan Museum of Art i 2017. FOTO: NTB
SLÅR TILBAKE: Salma Hayek slår tilbake mot unge tunger, som vil ha det til at hun skal ha giftet seg for penger. Her er Hayek og mannen Francois-Henri Pinault på The Costume Institute Benefit på The Metropolitan Museum of Art i 2017. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den meksikanske skuespiller Salma Hayek blir av mange sett på som den mest fremgangsrike latinamerikanske skuespillerinnen i Hollywood. Hun har spilt i rundt 30 filmer, og vært nominert til Oscar for sin tolkning av kunstneren Frida Kahlo i filmen «Frida».

Privat er hun gift med milliardær François-Henri Pinault (58), som er sjef for luksusmote-selskapet Kering, og president for holdingselskapet Groupe Artémis.

Paret giftet seg på Valentinsdagen i 2009 og kjolen hennes er blitt beskrevet som en av de vakreste brudekjolene noensinne.

Sammen har de datteren Valentina.

LYKKE: Salma og mannen Francois-Henri Pinault på tur med datteren Valentina Paloma Pinault i 2016. FOTO: NTB
LYKKE: Salma og mannen Francois-Henri Pinault på tur med datteren Valentina Paloma Pinault i 2016. FOTO: NTB Vis mer

Slår tilbake

I en ny podkast letter Hayek på sløret om ekteskapet med Pinault. For det er ikke alle som tillegger Salma hederlige hensikter. I podkasten Armchair Expert slår Hayek tilbake mot unge tunger som vil ha det til at hun skal ha blitt sammen med milliardæren av økonomiske årsaker.

Ifølge People.com skal verten Dax Shepard i podkasten ha kommet med følgende beskrivelse av Pinault:

«Kan jeg få si noe om mannen din, litt kjapt? For en forb***** kjekk, morsom, fin varm fyr. Han er supersexy også».

Han la til:

«Jeg skal være ærlig med deg. Jeg visste ikke hvem han var, jeg hadde bare hørt eller lest et sted at du hadde giftet deg med en veldig rik fyr. Kanskje var det derfor hun giftet seg med ham».

PENT PAR: Salma og mannen Francois-Henri Pinault på The Fashion Awards i 2016 på Royal Albert Hall i London. FOTO: NTB
PENT PAR: Salma og mannen Francois-Henri Pinault på The Fashion Awards i 2016 på Royal Albert Hall i London. FOTO: NTB Vis mer

Hayek innledet svaret med å si at man ikke helt kan forstå «hvor magisk og fantastisk» mannen hennes er:

«Han har gjort meg til et mye bedre menneske, og fått meg til å vokse på en sunn og god måte».

At hun skal ha giftet seg for penger, kommenterte Salma på følgende måte:

«Du vet, da jeg giftet meg med ham, sa alle: Å, dette er arrangert ekteskap. Hun giftet seg med ham for pengene! Jeg tenkte bare: Tro hva du vil, bitch. Etter femten år sammen er vår kjærlighet sterk. Og jeg blir ikke fornærmet av det engang. Jeg tenker bare tro hva du vil.

Kk har tidligere skrevet om hvordan Salma Hayek satte fyr på nettet da hun la ut et bikinibilde av seg selv.

Kommentarfeltet hennes på Instagram har til tider vært så blomstrende, spesielt når hun har lagt ut bikinibilder fra modellkampanjer på 90-tallet, at Salma har måttet minne fansen på at hun er lykkelig gift.

– Rike menn diskrimineres

Iden nye podkasten fortalte Hayek at hun mener rike menn kan stå i fare for å bli diskriminert:

«Dette er en veldig interessant samtale. Også rike menn blir diskriminert. Umiddelbart tenker man at om noen er rik, så kan det ikke være en god person. Man tenker at de er materialistiske, at de kanskje ikke har verdier, at de er dumme og ikke fortjener det, og at de tjente pengene på feil måte. Det finnes så mange oppfattelser og jeg har forresten hørt dem alle».

Ifølge People.com fortsatte Salma å ta sin mann i forsvar:

«Mannen min fullførte alt han begynte på, uansett hvor tungt det var – og sann mine ord, han har mye ansvar. Han gjør alt med et smil, glad for å komme hjem, glad for å se meg og barna og få oss til å le».

Hun utdypet hvordan beskyldningene påvirker henne:

«Når vi drar på ferie skrur han helt av og lever i øyeblikket. Det er ikke bare en fornærmelse til meg. Jeg er ikke den eneste som dømmes. Folk han ikke skjønne hvor mye glede det menneske er».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer