Salma Hayek

Slår tilbake mot at hun skal ha giftet seg for penger

Salma Hayek letter på sløret om hva hun tenker om ryktene.

SLÅR TILBAKE: Salma Hayek slår tilbake mot unge tunger, som vil ha det til at hun skal ha giftet seg for penger. Her er Hayek og mannen Francois-Henri Pinault på The Costume Institute Benefit på The Metropolitan Museum of Art i 2017. FOTO: NTB
SLÅR TILBAKE: Salma Hayek slår tilbake mot unge tunger, som vil ha det til at hun skal ha giftet seg for penger. Her er Hayek og mannen Francois-Henri Pinault på The Costume Institute Benefit på The Metropolitan Museum of Art i 2017. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den meksikanske skuespiller Salma Hayek blir av mange sett på som den mest fremgangsrike latinamerikanske skuespillerinnen i Hollywood. Hun har spilt i rundt 30 filmer, og vært nominert til Oscar for sin tolkning av kunstneren Frida Kahlo i filmen «Frida».

Privat er hun gift med milliardær François-Henri Pinault (58), som er sjef for luksusmote-selskapet Kering, og president for holdingselskapet Groupe Artémis.

Paret giftet seg på Valentinsdagen i 2009 og kjolen hennes er blitt beskrevet som en av de vakreste brudekjolene noensinne.

Sammen har de datteren Valentina.

Slår tilbake

I en ny podkast letter Hayek på sløret om ekteskapet med Pinault. For det er ikke alle som tillegger Salma hederlige hensikter. I podkasten Armchair Expert slår Hayek tilbake mot unge tunger som vil ha det til at hun skal ha blitt sammen med milliardæren av økonomiske årsaker.

Ifølge People.com skal verten Dax Shepard i podkasten ha kommet med følgende beskrivelse av Pinault:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer