Candace Cameron Bure

Slår tilbake mot den stygge kritikken rettet mot barna

«Under samme tak»-stjernen ser rødt etter tilbakemeldinger på sosiale medier.

CANDACE CAMERON BURE: Hollywood-stjernen Candace Cameron Bure la ut et hyggelig jule- og nyttårsfoto av familien på sosiale medier, men kritikken har ikke latt vente på seg. Nå tar hun et oppgjør med nettrollene. FOTO: NTB
CANDACE CAMERON BURE: Hollywood-stjernen Candace Cameron Bure la ut et hyggelig jule- og nyttårsfoto av familien på sosiale medier, men kritikken har ikke latt vente på seg. Nå tar hun et oppgjør med nettrollene. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Under samme tak»-stjernen Candace Cameron Bure (44) ber flere av følgerne sine skamme seg, etter at de har ytret hatfulle kommentarer myntet på hennes tre barn Natasha (22), Lev (20) og Maksim (18).

Barna har hun med ektemannen Valeri Bure (46), en tidligere russisk hockeyspiller.

På nyåret la nemlig skuespilleren ut et jule- og nyttårsfotografi av familien på Instagram, der de alle poserte for fotografen Melissa Coulier (37) - som er gift med Candace «Under samme tak»-kollega Dave Coulier (61).

På bildet poserer familien på fem sammen, og det er tydelig at Candace gener har gått videre i arv til de tre barna.

Til bildet skriver hun at hun og de andre familiemedlemmene ønsker følgerne sine et godt nytt år, og at hun samtidig ber om at det blir et år fylt med medmenneskelighet og kjærlighet.

Men det var dessverre ikke bare kjærlighet å spore i kommentarfeltet til bildet.

Det er flere nettroll som har tatt tastaturet fatt, og kommet med mange krasse kommentarer - som også går på barna til ekteparet Bure.

Noen under seg over hvorfor datteren ikke smiler, hevder at den ene sønnen ser ruspåvirket ut, mens noen rett og slett synes bildet er rart fordi at familien ikke stiller i «tradisjonelle» julepysjamaser, skriver nettstedet Today.

Dette har fått 44-åringen til å se rødt, og i et innlegg på Facebook tar hun et oppgjør med nettrollene.

«Jeg postet et julebilde av familien, men dessverre har det kommet så mange slemme kommentarer. Synes du det er morsomt å kritisere andres barn? Å latterliggjøre dem? Kritisere hvordan vi poserer? Hvor vi har blikket? Vår fysiske fremtoning og ansiktsuttrykk? Jeg ønsket alle sammen et godt nytt år, men likevel kontret flere av dere med latterliggjøring av hvordan vi ser ut, og kritikk rundt hvordan bildet egentlig burde ha sett ut. Skam dere. Det spiller ingen rolle om du er 10 eller 90 år. Frekkheter er bare frekt. Vær bedre enn det.

(...) Dersom du ser noe du ikke liker, så bare gå videre. Det er ekte mennesker og ekte følelser bak enhver skjerm. PS. ikke be meg om å ignorere haterne. Det er flere som kommer med kommentarer, som gjemmer seg bak at det «er sagt med kjærlighet». Umm, det er ikke kjærlighet. Det er bare frekt. Prøv heller godhet - det kler alle sammen.».

I posted my family Christmas photo and sadly, there were so many unkind comments. Do you think it’s funny to criticize...

Posted by Candace Cameron Bure on Saturday, January 2, 2021

Datteren Natasha har også kommet med sine egne betraktninger til nettrollene. Hun ber de nemlig (med en smule ironi) om å saksøke henne, fordi hun ikke så i kamera eller valgte å smile på bildet.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Måtte forsvare at ektemannen hadde hånden på brystet hennes

Dette er ikke første gang Under samme tak-stjernen har sett seg nødt til å forsvare - og forklare - sitt eget bildeinnlegg på Instagram. I anledning sin egen og ektemannens feiring av 24 år som mann og kone, delte hun sommeren 2020 et bilde der ektemannen har en hånd på brystet hennes over t-skjorten mens de poserer på en bro.

Også dette skapte furore i kommentarfeltet.

Men Candance, som giftet seg med den russiske hockyspilleren Valeri i juni 1996, og som selv er personlig kristen, hadde ingenting til overs for de hatfulle kommentarene.

«Til alle de kristne der ute som stiller spørsmålstegn ved at ektemannen min har hånden sin på brystet mitt; han har vært mannen min i 24 år. Å si at dette er uanstendig, får meg til å brase ut i latter - fordi han er ektemannen min! Han kan kan få ta på meg hvor han vil, og det håper jeg også at han gjør. Det er det et sunt og godt ekteskap og forhold handler om.».

DEN GANG DA: Candace Cameron Bure slik hun så ut da hun spilte DJ Tanner i TV-serien Under samme tak på 80- og 90-tallet. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Candace Cameron Bure slik hun så ut da hun spilte DJ Tanner i TV-serien Under samme tak på 80- og 90-tallet. FOTO: NTB Vis mer

Videoinnlegget der hun forsvarer bildet er ifølge nettsiden Page Six fjernet fra Instagram, men hun har likevel valgt å beholde fotografiene av seg selv og ektemannen.

ANNO 2004: Deler av Under samme tak-gjengen fotografert i 2004. Fra venstre: Jodie Sweetin, Mary-Kate Olsen, Dave Coulier, Candace Cameron Bure, Bob Saget og Ashley Olsen. FOTO: NTB
ANNO 2004: Deler av Under samme tak-gjengen fotografert i 2004. Fra venstre: Jodie Sweetin, Mary-Kate Olsen, Dave Coulier, Candace Cameron Bure, Bob Saget og Ashley Olsen. FOTO: NTB Vis mer

Candance spilte i den populære TV-serien «Under samme tak» fra 1987 til 1995. Der hadde hun rollen som storesøsteren DJ Tanner, og spilte blant annet mot tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen (34).

Hun var også med da serien i 2016 ble gjenskapt på ny, og den nye sesongen gikk sin seiersgang frem til 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer