Jennifer Lawrence:

Slår tilbake mot kjole kritikk: - Kjønnsdiskriminerende, latterlig og overhodet ikke feminisme

Skuespiller Jennifer Lawrence kom med kraftig motsvar på kjolehysteri!

JENNIFER LAWRENCE: Jennifer Lawrence er ikke redd for å si hva hun synes om oppstyret rundt premierekjolen hennes. Foto: NTB Scanpix
JENNIFER LAWRENCE: Jennifer Lawrence er ikke redd for å si hva hun synes om oppstyret rundt premierekjolen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Flotte Jennifer Lawrence (27) møtte opp på London-premieren for hennes nye film, Red Sparrow, i en elegant sort kjole, med dyp utringning og lang splitt - tidenes kjole. Flere medier sammenlignet henne med Elizabeth Hurley, da hun i 1994 ankom premieren for Four Weddings and a Funeral sammen med Hugh Grant i en lignende kjole.

Derimot var det ikke bare filmrelaterte overskrifter som dukket opp i kjølevannet av premieren. Både på sosiale medier og i media, ble det lagt godt merke til hvordan Lawrence ble fotografert utendørs i kalde London - også avbildet sammen med fire mannlige kolleger i iført vinterfrakk. Dette skal ha gitt ny gnist til den pågående debatten om seksuell trakassering og forskjeller mellom menn og kvinner i Hollywood.

Lawrence er derimot ikke enig i oppstyret, og slår hardt ned på tilbakemeldingene på Facebook. Hun skriver:

«Wow. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne angående dette "Jennifer Lawrence har på seg en utfordrende kjole ute i kulden"-oppstyret. Det er ikke bare fullstendig latterlig, jeg er også ekstremt fornærmet. Versace-kjolen var absolutt nydelig, tror dere jeg ville dekke den til med kåpe og skjerf? Jeg var ute i fem minutter. Jeg hadde stått ute i snøen for den kjolen, fordi jeg elsker mote».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer