Slår tilbake mot Photoshop-anklager

Chrissy Teigen ble beskyldt for å fikse på rumpa. Det ville hun ha seg frabedt.

BEIN I NESA: Chrissy Teigen tok raskt til motmæle da en følger beskyldte henne for bildemanipulering. FOTO: Scanpix
BEIN I NESA: Chrissy Teigen tok raskt til motmæle da en følger beskyldte henne for bildemanipulering. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er få stjerner som er like «neppå» som Chrissy Teigen (34).Selv om modellen ofte avbildes med plettfri sminke ikledd vakre gallakjoler på diverse celebre tilstelninger, er hun heller ikke redd for å vise frem de mindre glamorøse dagene.Hun deler kjærestekrangler, sjalusi, uungåelige problemstillinger man møter på som forelder og – ikke minst – sitt naturlige jeg. Det bugner nemlig av sminkefrie selfies på stjernens Instagram.Det avslørte hun bakgrunnen for da hun gjorde et intervju under fjorårets BeautyCon i Los Angeles; da slo hun hardt ned på bruk av apper og verktøy man kan endre utseende sitt med.– Jeg føler ikke at man vet hvordan noens virkelige ansikt faktisk ser ut lenger. Det er grunnen til at jeg poster få bilder med sminke på! Det gjør meg kvalm at vi må perfeksjonere både fjes og kropp for å få likes, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: 7 av kjendisenes verste Photoshop-tabber

Chrissy – som forøvrig er gift med musiker John Legend (41) – er også kjent for å ha bein i nesa og å snakke rett fra levra. Det var intet unntak da en Instagram-bruker nylig beskyldte henne for å ha retusjert kroppen sin.Tobarnsmoren delte et bilde av seg selv sittende på alle fire, hvor hun viste frem noe av det mye rare folk sender stjerneparet i posten; en tights med bilde av John på rumpa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer