Mulan:

Slik blir den nye Mulan-filmen

Storslagne action-scener og en heks som overrasker.

NY VERSJON: Disneys Mulan-epos fra 1998 kommer i ny drakt til våren, med Liu Yifei (32) i hovedrollen som action-heltinnen Mulan. FOTO: Disney/ Filmweb
NY VERSJON: Disneys Mulan-epos fra 1998 kommer i ny drakt til våren, med Liu Yifei (32) i hovedrollen som action-heltinnen Mulan. FOTO: Disney/ Filmweb Vis mer
Publisert

Husker du Disneys Mulan fra 1998? I mars er duket for premiere på live action-versjonen og ifølge traileren spares det ikke på (det kinesiske) kruttet.

Historien er omtrent slik fansen kjenner den. Keiseren av Kina utsteder en befaling om at en mann per familie må ut i krig, for å forsvare landet mot inntrengere i nord. Vår heltinne Hua Mulan stepper inn for sin syke krigshelt-far, som bare har døtre, og må derfor gi seg ut for å være mann.

Mulan fra 1998 er basert på den kinesiske legenden med samme navn, og ifølge det amerikanske filmnettstedet Collider, kan det se ut til at den nye versjonen av «Mulan» går de andre re-make-versjonene en høy gang, med en tydelig egenart, vakre bilder, storslått action og gode skuespillerprestasjoner med kinesisk-amerikansk Liu Yifei (32) i hovedrollen.

At hovedskurken framstilles som heks, er et grep som framheves som spennende.

Filmen, som er regissert av Niki Caro, får premiere 27. mars 2020 og vil bli den siste i rekken av animerte klassikere i ny drakt, etter blant annet «Aladdin», «Løvenes Konge» og den nært forestående «Den lille havfruen».

Du kan se traileren til «Mulan» her:

LES OGSÅ: Disse filmene gleder vi oss til i 2020!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer