Christian Eriksen

Slik er det profilerte sportsparets ni år lange kjærlighetshistorie

Christian Eriksens samboer utsatt for utrorykter. Da tok den danske fotballspilleren grep.

CHRISTIAN ERIKSEN: Den danske fotballspilleren har vært kjæreste med danske Sabrina i ni år. De har to barn sammen. FOTO: Skjermdump / Instagram / @chriseriksen8
CHRISTIAN ERIKSEN: Den danske fotballspilleren har vært kjæreste med danske Sabrina i ni år. De har to barn sammen. FOTO: Skjermdump / Instagram / @chriseriksen8 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

42 minutter inn i EM-kampen mellom Danmark og Finland, som ble spilt på Parken i København 12. juni 2021, kollapsen den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29) på banen.

Det viste seg at Eriksen, som til vanlig spiller på italienske Inter Milan, hadde fått hjertestans og umiddelbart ble det satt i gang hjertekompresjoner på banen.

På sidelinjen sto samboeren Sabrina Kvist Jensen (26) og fulgte de grusomme scenene som utspilte seg på gressmatten på Parken stadion.

Kjæresten gjennom de siste ni årene, og faren til hennes to små barn, svevde mellom liv og død. Under de dramatiske minuttene ble Sabrina trøstet av den danske kapteinen Simon Kjær (32) og den danske keeperen Kasper Schmeichel (34).

Kjær var den første som kom bort til Eriksen etter kollapsen, og som satte i gang med livreddende førstehjelp.

Tre dager etter kollapsen kom Eriksen selv med en oppdatering fra sykesengen. På sin offisielle Instagram-profil takket 29-åringen for støtten, og fortalte at han, til tross for omstendighetene, hadde det bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer