Erling Braut Haaland

Slik er Haalands Isabel

Erling Braut Haaland er ikke den eneste som har gjort seg bemerket.

ERLING BRAUT HAALAND: Jubelen sto i taket da Manchester City slo Chelsea på Etihad Stadium i 2023, og dermed ble ligamestere. Her feirer Erling Braut Haaland med faren Alf-Inge Haaland (i midten) og Isabel Haugseng Johansen (t.h.), som ifølge britiske medier skal være Erling Braut Haalands kjæreste. FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB
ERLING BRAUT HAALAND: Jubelen sto i taket da Manchester City slo Chelsea på Etihad Stadium i 2023, og dermed ble ligamestere. Her feirer Erling Braut Haaland med faren Alf-Inge Haaland (i midten) og Isabel Haugseng Johansen (t.h.), som ifølge britiske medier skal være Erling Braut Haalands kjæreste. FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den norske fotballstjerna og målsensasjonen Erling Braut Haaland (22) vant mesterligatrofeet sammen med laget sitt Manchester City i mai 2023, sto stemningen mildt sagt i taket.

Med seg opp på podiet hadde det norske fotballesset familien sin, og på spørsmål fra Viaplay om hva familien har betydd for ham, svarte nordmannen:

– Selvfølgelig alt. Uten dem hadde det ikke vært mulig å vinne og prestere som jeg har gjort i dag. Hvis jeg skal gi et råd til folk, så gjelder det å ha gode folk rundt seg. Det har jeg. Det er det viktigste.

Med opp på podiet var også Isabel Haugseng Johansen, som ifølge den britiske avisen The Sun skal være Eling Braut Haalands kjæreste.

Avisen har snakket med anonym kilde som kan fortelle at de to skal ha møttes gjennom fotballen. Nå KK gjør et søk i fotballforbundets registre finner vi at Isabel spiller for Bryne, samme klubb som Haaland begynte å spille for da han var fem år.

Talentfull spiller

Og selv om Erling så langt har stått for de fleste målene av de to, er det ingen dårlig målstatistikk talentfulle Isabel Haugseng Johansen kan skilte med. Ifølge fotballforbundets statistikkdatabase står 18-årige Isabel oppført med 23 mål fordelt på 36 kamper, siden hun begynte å spille fotball som 13. åring.

I tillegg har hun åpenbart vist sportslig oppførsel og ikke pådratt seg verken gule eller røde kort i noen av kampene. Isabels foreløpig siste kamp var 19. september 2022, da Bryn slo Tjensvoll 7–0 i 1. divisjonskampen, og Isabel skåret ett av målene.

«Seriøst»

Haaland har ved flere anledninger spøkt bort alle spørsmål om kjærlighetslivet sitt, blant annet ved å si at det er fotballene som er «kjærestene» hans.

Ifølge britiske The Sun skal forholdet imidlertid være seriøst, og en kilde avisen har snakket med hevder at Isabel besøkte ham allerede da han spilte for Dortmund. En annen kilde skal ha sagt at Erling har lagt verden for siden føtter, og at kvinner verden over står i kø, men at Haaland er en fornuftig kar: «Det er typisk ham å være sammen med en fra hjembyen som han har kjent i årevis».

Forbes har rangert Haaland som den 32. best betalte idrettsutøveren i verden, og da han landet en stor kontrakt med Nike skal paret ha feiret med shopping i Oxford Street i London.

Men det kan synes som Isabel ikke har lagt seg til noen dyre vaner av den grunn. På en Tise-konto som bærer hennes navn selges bukser og topper fra rimelige merker som HM og Gina Tricot. Hvorvidt kontoen er ekte vites ikke. Ifølge den britiske avisen skal Isabel ha slettet sosiale medier etter hvert som forholdet utviklet seg.

En ting som imidlertid er ekte, er Erling Braut Haalands kjærlighet for pappa Alfies lasagne, som er hans beste oppladning foran en kamp. Og nettopp en form lasagne fikk mange kommentarer da faren la ut et bilde på Instagram.

Selv skrev Erling:

«Takk pappa. Jeg skal kose meg med den nå. (Alt er til meg)».

Da Se og Hør første gang skrev at Isabel Haugseng Johansen var blitt observert med Erling Braut Haaland i Marbella, forsøkte bladet å få en kommentar fra fotballspilleren. Ingen av de to har så langt kommentert forholdet.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer