Erling Braut Haaland

Slik er Haalands kjæreste

Erling Braut Haaland er ikke den eneste som har gjort seg bemerket.

ERLING BRAUT HAALAND: Jubelen sto i taket da Manchester City slo Chelsea på Etihad Stadium i 2023, og dermed ble ligamestere. Her feirer Erling Braut Haaland med faren Alf-Inge Haaland (i midten) og Isabel Haugseng Johansen (t.h.), som ifølge britiske medier skal være Erling Braut Haalands kjæreste. FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB
ERLING BRAUT HAALAND: Jubelen sto i taket da Manchester City slo Chelsea på Etihad Stadium i 2023, og dermed ble ligamestere. Her feirer Erling Braut Haaland med faren Alf-Inge Haaland (i midten) og Isabel Haugseng Johansen (t.h.), som ifølge britiske medier skal være Erling Braut Haalands kjæreste. FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den norske fotballstjerna og målsensasjonen Erling Braut Haaland (22) vant mesterligatrofeet sammen med laget sitt Manchester City i mai 2023, sto stemningen mildt sagt i taket.

Med seg opp på podiet hadde det norske fotballesset familien sin, og på spørsmål fra Viaplay om hva familien har betydd for ham, svarte nordmannen:

– Selvfølgelig alt. Uten dem hadde det ikke vært mulig å vinne og prestere som jeg har gjort i dag. Hvis jeg skal gi et råd til folk, så gjelder det å ha gode folk rundt seg. Det har jeg. Det er det viktigste.

Med opp på podiet var også Isabel Haugseng Johansen, som ifølge den britiske avisen The Sun skal være Eling Braut Haalands kjæreste.

Avisen har snakket med anonym kilde som kan fortelle at de to skal ha møttes gjennom fotballen. Nå KK gjør et søk i fotballforbundets registre finner vi at Isabel spiller for Bryne, samme klubb som Haaland begynte å spille for da han var fem år.

Talentfull spiller

Og selv om Erling så langt har stått for de fleste målene av de to, er det ingen dårlig målstatistikk talentfulle Isabel Haugseng Johansen kan skilte med. Ifølge fotballforbundets statistikkdatabase står 18-årige Isabel oppført med 23 mål fordelt på 36 kamper, siden hun begynte å spille fotball som 13. åring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer