Prinsesse Sofia og prins Carl Philip:

Slik er vi ikke vant til å se prinseparet

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip deler utradisjonelt familiebilde.

FAMILIETID: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip deler nytt familiebilde. Foto: Skjermbilde Instagram
FAMILIETID: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip deler nytt familiebilde. Foto: Skjermbilde Instagram Vis mer
Publisert

Prinsesse Sofia (38) har, etter at hun ble en del av den svenske kongefamilien, vokst seg inn i hjertene til det svenske folket - mye takket være sin åpenhet og varme.

Sofia og prins Carl Philip giftet seg den 13. juni 2015 og siden den gang har de blitt foreldre til tre gutter, prins Alexander Erik Hubertus Bertil, prins Gabriel Carl Walther og prins Julian Herbert Folke.

Det er ikke ofte vi får se prinsessen og prinsen fra «hverdagen» og usminket, men da de nylig delte et familiebilde på Instagram, var det nettopp dette de delte. Med teksten «Sommerhilsninger fra oss» ser vi den skjønne familien helt nedpå på sommerferie.

Bildet føyer seg inn i en lang rekke sommerfamiliebilder fra prinsesse Sofia og prins Carl Philip.

- Jeg forsto ikke hva kjærlighet var før jeg møtte Sofia

Prins Carl Philip og Sofia har nå vært gift i åtte år, til tross for at forholdet mellom dem til å begynne med ble dømt nord og ned, ettersom hun både hadde vært glamourmodell og deltaker i reality-programmet «Paradise Hotel Sverige». Paret viste derimot det svenske folk - og resten av verden - at dersom kjærligheten er sterk nok, så vinner den alltid til slutt.

I et intervju med den svenske kanalen TV4, som ble sendt i forkant av bryllupet, forklarte svenskeprinsen det slik:

- Jeg forsto ikke hva kjærlighet var før jeg møtte Sofia. Men fra det øyeblikket jeg møtte henne ble jeg klar over hvor mye ekte kjærlighet kan forandre en person.

Du kan lese hele den saken her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer