Jul med The Kardashians

Slik feirer Kardashian-familien jul

Hvem andre kan vel toppe denne julegalskapen?

JUL KARDASHIANS: Vi feirer alle jul, men noen har uten tvil mer ressurser enn andre. Vi måper av Kylie Jenner sitt juletre. FOTO: Instagram @kyliejenner / @krisjenner
JUL KARDASHIANS: Vi feirer alle jul, men noen har uten tvil mer ressurser enn andre. Vi måper av Kylie Jenner sitt juletre. FOTO: Instagram @kyliejenner / @krisjenner Vis mer
Publisert

Vi har alle hver våre juletradisjoner, men for de fleste dreier forskjellene seg som regel rundt om du spiser ribbe eller pinnekjøtt til julemiddagen, eller om du går i kirka eller blir hjemme på formiddagen.

I Hollywood ser det imidlertid litt annerledes ut, og da spesielt hjemme hos reality-familien «The Kardashians». Der kan for eksempel forskjellene være om de skal bruke hundre- eller to hundre tusen dollar på det juletreet i år.

Vi samlet 15 bilder fra familien, som gir et lite innblikk i hvordan det er å feire jul i Hollywood med flere millioner dollar på bok.

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

1. Julestrømper til en hel landsby

Joda, vi vet at det er mange i denne familien, men denne julestrømpe-samlingen ser jo ut til å være regnet til å mette et helt klasserom med godteri.

Foto: Kourtney Snapchat
Foto: Kourtney Snapchat Vis mer

2. En Hello-Kitty Mercedes... for barn?

Hvem kan vel nøye seg med en enkel fjernstyrt bil, her må det sterkere krutt til. Etter gaveåpningen hos Khloé Kardashian var det både en mini-modell av en Mercedes, med Hello Kitty på panseret, et trommesett og et fotballbord stående fremme.

Slik feirer Kardashian-familien jul

3. Et skikkelig julekort

Ok, vi innrømmer det, vi redigerer og lager våre egne julekort vi også, men hvorfor i all verden kan vi ikke se like freshe ut i våre juleantrekk?

Slik feirer Kardashian-familien jul

4. Lettkledd bilde med julenissen

Hva gjør man når barna blir for store til å ta et bilde på fanget til nissen? Jo, man kler nissen opp i solbriller, og tenåringen opp i sexy strømpeholdere. Det var i alle fall slik Kendall Jenner og The Love Magazine løste det.

Slik feirer Kardashian-familien jul

5. En glitrende julekjole

Vi er stumme av beundring for Kendall Jenner sitt juleantrekk i fjor. Hun ser ut som en million dollar! Vi har derimot en mistanke om at de skoene kun var på for bildet sin skyld, og at hun ikke trippet rundt med de hele julekvelden.

Slik feirer Kardashian-familien jul

6. Du grønne glitrende tre...

Og vi som trodde den edelgranen de hadde fått med oss hjem var stor. Dette treet tar det til et helt annet nivå, både i mengde pynt, og i størrelse.

Slik feirer Kardashian-familien jul

7. God dag?

Som om det forrige treet ikke var storslaget nok, bestemte Kris Jenner seg for å toppe det neste år. Og da hun allerede var i gang med mer pynt, slengte hun rett og slett med to ekstra trær, for å være på den sikre siden.

Slik feirer Kardashian-familien jul

8. Et reinsdyr!

Man kan vel ikke si at man virkelig har pyntet til jul, med mindre du har en statue av et reinsdyr, i naturtro størrelse, stående i hagen?

Slik feirer Kardashian-familien jul

9. En julegave ut av en annen verden

Hvem får vel en hel bil i julegave? Svaret er Kris Jenner, som fikk denne nydelige bilen fra barna i familien i fjor.

Slik feirer Kardashian-familien jul

10. Tidenes juletre

Kris Jenner var ikke helt fornøyd med de storslagne trærne fra året før, og bestemte seg for at ett stort tre kanskje var det beste likevel, hun tok det riktignok igjen med enda mer pynt.

Slik feirer Kardashian-familien jul

11. Inviterer hele nabolaget på julefest

Når Kris Jenner inviterer resten av Hollywood på fest, er det virkelig ingen som skal gå tørste eller sultne. Hun la ut dette bildet av alkoholen hun hadde kjøpt inn for anledningen.

Slik feirer Kardashian-familien jul

12. Som mor, så datter

Kylie Jenner så med misunnelse på morens juletre, og bestemte seg for å hive seg med selv. Foran hennes egen trapp, står et juletre hentet fra en annen dimensjon. Stort, og med julekuler større enn hennes eget hode.

Slik feirer Kardashian-familien jul

13. Dronningen av jumpsuits

Hvem andre kan vel rocke en jumpsuit på selveste julaften? Kylie Jenner gjør det med stil. Denne svarte og glitrende drakten ser fantastisk ut!

Slik feirer Kardashian-familien jul

14. Pepperkake... hotell?

Når Kardashian-klanen lager pepperkakehus, er det ikke noe småtteri som dukker opp, da lager de rett og slett et stort hotell. Vi er imponerte over detaljnivået i melisen. Snakk om å ha stålkontroll!

Foto: Kylie Snapchat
Foto: Kylie Snapchat Vis mer

15. Julefest med Paris Hilton

Og når Kardashian arrangerer julefest, dukker selvfølgelig hele Hollywood opp. For, blir det egentlig en vellykket julefest uten at selveste Paris Hilton dukker opp?

Slik feirer Kardashian-familien jul
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer