Kim Kardashian trening:

Slik forvandlet Kim Kardashian mammakroppen: - Jeg var ikke fornøyd med det jeg så i speilet

Reality-kjendisen takker PT'en for å ha hjulpet henne til å endre livsstil.

KIM KARDASHIAN TRENING: Trebarnsmoren Kim Kardashian forteller følgerne sine på Instagram at hun det siste året har ligget i hardtrening for å finne tilbake til sine gamle former. Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN TRENING: Trebarnsmoren Kim Kardashian forteller følgerne sine på Instagram at hun det siste året har ligget i hardtrening for å finne tilbake til sine gamle former. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (37) er kjent for sine smekre former, og er forkjemper for at vi skal omfavne og akseptere at vi kvinner har hofter, rumpe og lår.

Likevel har Kim Kardashian - i likhet med mange andre kvinner - slitt med å akseptere hvordan kroppen er blitt etter å ha vært gjennom to fødsler. Sommeren 2013 kom datteren North West til verden, og i desember 2015 ble sønnen Saint West født.

I et innlegg på sin offisielle Instagram-konto forteller trebarnsmoren (i januar 2018 ble datteren Chicago West født ved hjelp av surrogati) at hun det siste året har brukt tid og krefter på å finne tilbake til sine gamle former, og takker sin personlige trener Melissa Alcantara for hjelpen hun har fått.

«Shout out til treneren min @fitgurlmel som virkelig har forvandlet kroppen min. Jeg var ikke fornøyd med det jeg så i speilet, og har brukt et år på å trene hardt. Jeg har trent hardt fem eller seks ganger i uken, og har endret kostholdet, og ser store forandringer. Jeg er fastere, har mindre cellulitter og har fått mer selvtillit. Så TAKK for at du har stått opp klokken 5 om morgenen for å få meg til å gjøre ville styrketreningsøkter, og sprint-trening som jeg hater - og for å ha fått meg over på denne livsstilen», skriver hun til et bilde av seg selv i bikini.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer