Kim Kardashian trening:

Slik forvandlet Kim Kardashian mammakroppen: - Jeg var ikke fornøyd med det jeg så i speilet

Reality-kjendisen takker PT'en for å ha hjulpet henne til å endre livsstil.

KIM KARDASHIAN TRENING: Trebarnsmoren Kim Kardashian forteller følgerne sine på Instagram at hun det siste året har ligget i hardtrening for å finne tilbake til sine gamle former. Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN TRENING: Trebarnsmoren Kim Kardashian forteller følgerne sine på Instagram at hun det siste året har ligget i hardtrening for å finne tilbake til sine gamle former. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (37) er kjent for sine smekre former, og er forkjemper for at vi skal omfavne og akseptere at vi kvinner har hofter, rumpe og lår.

Likevel har Kim Kardashian - i likhet med mange andre kvinner - slitt med å akseptere hvordan kroppen er blitt etter å ha vært gjennom to fødsler. Sommeren 2013 kom datteren North West til verden, og i desember 2015 ble sønnen Saint West født.

I et innlegg på sin offisielle Instagram-konto forteller trebarnsmoren (i januar 2018 ble datteren Chicago West født ved hjelp av surrogati) at hun det siste året har brukt tid og krefter på å finne tilbake til sine gamle former, og takker sin personlige trener Melissa Alcantara for hjelpen hun har fått.

«Shout out til treneren min @fitgurlmel som virkelig har forvandlet kroppen min. Jeg var ikke fornøyd med det jeg så i speilet, og har brukt et år på å trene hardt. Jeg har trent hardt fem eller seks ganger i uken, og har endret kostholdet, og ser store forandringer. Jeg er fastere, har mindre cellulitter og har fått mer selvtillit. Så TAKK for at du har stått opp klokken 5 om morgenen for å få meg til å gjøre ville styrketreningsøkter, og sprint-trening som jeg hater - og for å ha fått meg over på denne livsstilen», skriver hun til et bilde av seg selv i bikini.

LES OGSÅ: Fotograf fant bilde av en 12 år gammel Kim Kardashian i samlingen: - Kim Kardashian og familien hennes er et viktig symbol på det jeg prøver å formidle

- Hvor ofte man bør trene styrke er individuelt og kommer an på blant annet alder og treningsbakgrunn

Reality-kjendisen Kim Kardashian er jo heldig som kan velge og vrake blant de dyktigste PT-ene, kan få skreddersydde kostholdsmenyer sendt på døren og ikke minst har tilgang på barnepiker som kan passe barna mens hun er på trening.

Vi «vanlige, dødelige» må nok planlegge en smule mer for å få timeplanen til å gå opp med tanke på trening og kostholdsendringer, og tidligere har vi snakket med treningseksperter som forklarer at det holder med én til to styrkeøkter i uken for å se resultater.

TRAVEL SMÅBARNSFAMILIE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har barna North (t.h.), Saint (t.v.) og lille Chicago sammen. Foto: NTB Scanpix
TRAVEL SMÅBARNSFAMILIE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har barna North (t.h.), Saint (t.v.) og lille Chicago sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvor ofte man bør trene styrke er individuelt og kommer an på blant annet alder og treningsbakgrunn, men for noen kan det holde med én tung styrkeøkt i uken. De som er vant med svært store treningsmengder vil muligens ha behov for flere økter enn én i uken for å vedlikeholde muskelmassen, har Cathrine Resvoll Holm, som er personlig trener og kostholdsveileder, tidligere fortalt til KK.

Også Helle Bornstein, som er treningsekspert og gründer av Smart Trening, mener to ganger i uken med tunge vekter burde holde og også kunne gi progresjon.

- Men da må du trene tungt nok, spise smart og ikke minst nok. Det gir resultater, i alle fall om du spiser riktig med nok proteiner, grønnsaker og sunt fett, har hun tidligere fortalt.

LES OGSÅ: Slik bør du trene hvis du vil ned i vekt

Lillesøster Khloé ble angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien

SØSTRENE SISTERS: Kim Kardashian og lillesøsteren Khloé Kardashian har begge ligget i hardtrening for å nå sine mål. Foto: NTB Scanpix
SØSTRENE SISTERS: Kim Kardashian og lillesøsteren Khloé Kardashian har begge ligget i hardtrening for å nå sine mål. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Kim Kardashians lillesøster Khloé Kardashian (33), som nylig ble mamma for første gang, er opptatt av trening og sunt kosthold. Hun har nemlig de siste årene vært kjent for å ha holdt et strengt livsstilsprogram etter at hun tidligere ble angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien - til tross for at hun var langt fra overvektig!

Det er nok ingen tvil om at søstrene Kardashian har inspirert hverandre til å øke treningslysten - og ikke minst inspirert alle oss andre! Khloé har tidligere vært åpen om at treningen ikke bare handler om å gå ned i vekt, men også å oppnå de målene man har satt seg og å utfordre seg selv.

- Jeg bryr meg ikke om hvilken vekt jeg har. Det handler helt oppriktig om at jeg ønsker å være sunn. Jeg har aldri tenkt om trening at nå ønsker jeg å gå ned 15 kilo på 30 dager. Tro meg, jeg har gjort juice-detoxer og andre dietter, men det funker ikke for kroppen min. Jeg har tatt små skritt av gangen, sa hun til Health i 2016.

Under det første svangerskapet til Kim Kardashian innrømmet hun at vektøkningen, på over 20 kilo, var vanskelig for henne å innstille seg etter:

- Jeg skal ikke lyve å si at alt har vært fantastisk og at kroppen har justert seg perfekt med tanke på svangerskapet. I starten var det vanskelig for meg fordi kroppen forandrer seg så mye.

Men nå ser det altså ut til at den flotte trebarnsmoren har funnet en livsstil hun er tilfreds med!

Se flere bilder under av The Kardashians:

LES OGSÅ: Khloé Kardashian: - Jeg ble fortalt at jeg aldri ville oppnå drømmekroppen min

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer