Frustrerte fruer:

Slik gikk det med «Frustrerte fruer»-kvinnene

Det er allerede 15 år siden premieren!

VENNSKAP OG INTRIGER: Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og Teri Hatcher ble seerfavoritter da de inntok det fiktive nabolaget i Wisteria Lane i 2004. FOTO: ABC
VENNSKAP OG INTRIGER: Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og Teri Hatcher ble seerfavoritter da de inntok det fiktive nabolaget i Wisteria Lane i 2004. FOTO: ABC Vis mer
Publisert

Facebook ble lansert, «Mean Girls» hadde premiere på kino, Britney Spears' «Toxic» kom ut, siste «Friends»-episode ble sett av 52 millioner fans verden over, Janet Jackson viste ved et uhell (?) brystvorten under Superbowl...

Det er ingen tvil: Mye skjedde i 2004.

Dét var også året mange fikk seg en ny favorittserie – nemlig «Frustrerte fruer».

Å følge med på dramatikken – som omfattet alt fra ekteskapelige småkrangler til brutale drap – i nabolaget i Wisteria Lane var omtrent avhengighetsskapende, og vi må innrømme at vi savner den fargerike gjengen.

Nettopp derfor ville vi finne ut hva kvinnene som blåste liv i karakterene gjør i dag, 15 år etter premieren:

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

Marcia Cross

Marcia Cross (56) hadde rollen som Bree Van de Kamp – en mildt sagt prippen dame og definitivt den mest konservative i nabolaget.

Siden «Frustrerte fruer»-dagene tok slutt har rødtoppen fortsatt skuespillerkarrieren, og kunne fra 2015 til 2017 sees i «Quantico». Nå er hun opptatt med innspillingen av «Jane The Novela» – som forøvrig er en spin-off-serie av populære «Jane The Virgin» – hvor hun har kapret hovedrollen.

På privaten har hun fått mye oppmerksomhet og blitt hyllet for åpenheten om kampen mot analkreft. 56-åringen er nå friskmeldt.

DA OG NÅ: Bree Van de Kamp ble spilt av Marcia Cross. FOTO: ABC/Scanpix
DA OG NÅ: Bree Van de Kamp ble spilt av Marcia Cross. FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Eva Longoria

Som mange andre skuespillere, startet Eva Longoria (43) karrieren i såpeopera-verdenen; i hennes tilfelle «The Young & The Restless» i 2001. Det store gjennombruddet kom dog etter at hun kapret rollen som rike og privilegerte Gabrielle Solis i «Frustrerte fruer» tre år senere.

Pssst: Sjekk hvordan Gabrielles datter, Juanita, ser ut nå!

Siden har hun jobbet minst like mye som produsent som skuespiller – blant annet for TV-serien «Devious Maids» og thrilleren «John Wick» med Keanu Reeves i hovedrollen.

Eva giftet seg med den meksikanske forretningsmannen José Antonio Bastón i 2016 og duoen fikk sitt første barn, lille Santiago, i fjor.

DA OG NÅ: Gabrielle Solis ble spilt av Eva Longoria. FOTO: ABC/Scanpix
DA OG NÅ: Gabrielle Solis ble spilt av Eva Longoria. FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Felicity Huffman

Ingen var like beintøff som Lynette Scavo i «Frusterte fruer»; hun var mor til fem og karrierekvinne, og gjennomlevde både kreft, skilsmisse og en spontanabort.

Karakteren ble spilt av Felicity Huffman (56) som i år er aktuell med to filmer og én miniserie, henholdsvis «Tammy's Always Dying», «Otherhood» og «When They See Us».

Felicity har vært gift med skuespillerkollega William H. Macy siden 1997 (som er en livstid i Hollywood-år!).

LES OGSÅ: Slik ser Scavo-tvillingene fra «Frustrerte fruer» ut i dag

DA OG NÅ: Lynette Scavo ble spilt av Felicity Huffman. FOTO: ABC/Scanpix
DA OG NÅ: Lynette Scavo ble spilt av Felicity Huffman. FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Teri Hatcher

I Wisteria Lane var alle naboer, men Susan Mayer var likevel den ultimate «girl next door»: Sjarmerende, snill og godhjertet – men litt klumsete og med et spesielt talent for å rote seg inn i merkelige situasjoner.

Det var skuespiller Teri Hatcher (54) som ga rollefiguren liv gjennom syv år.

Selv om man lenge trodde at «Frustrerte fruer»-gjengen var like sammensveiset i virkeligheten som på skjermen, ble det etter hvert en kjent sak at det var spent stemning mellom hovedrolleinnhaverne; Teri på én side og alle de andre på den andre siden.

Ingen av stjernene har eksplisitt avslørt hva som var årsaken til isfronten, men i et intervju med Daily Mail i 2013 hintet Teri til at de rett og slett hadde forskjellige prioriteringer som gjorde det vanskelig å komme overens. Hva enn dét betyr...

DA OG NÅ: Susan Mayer ble spilt av Teri Hatcher. FOTO: ABC/Scanpix
DA OG NÅ: Susan Mayer ble spilt av Teri Hatcher. FOTO: ABC/Scanpix Vis mer

Nicollette Sheridan

Edie Britt var en av seriens mest utspekulerte karakterer (og det skulle mye til!), og drama fulgte henne hvor enn hun gikk.

Edies historie tok slutt da hun døde i en bilulykke – og i ettertid gikk kvinnen som portretterte rollefiguren, Nicollette Sheridan, til sak mot produsent og skaper av «Frusterte fruer», Marc Cherry.

Her ble det hevdet at Marc mishandlet Nicollette på settet og at hun fikk sparken av TV-kanalen ABC da hun fortalte om hendelsen. Stjernen anklaget ham også for diskriminering på bakgrunn av kjønn og alder.

Søksmålet ble til slutt avvist som følge av manglende beviser.

Siden den gang har Nicollette spilt i en rekke mindre suksessfulle filmer og serier, men i fjor fikk karrieren nok en gang fart på seg da hun kapret en sentral rolle i en ny versjon av TV-klassikeren «Dynastiet».

LES OGSÅ: Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun i dag

DA OG NÅ: Edie Britt ble spilt av Nicollette Sheridan. FOTO: ABC/Scanpix
DA OG NÅ: Edie Britt ble spilt av Nicollette Sheridan. FOTO: ABC/Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer