Frustrerte fruer:

Slik gikk det med «Frustrerte fruer»-kvinnene

Det er allerede 15 år siden premieren!

VENNSKAP OG INTRIGER: Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og Teri Hatcher ble seerfavoritter da de inntok det fiktive nabolaget i Wisteria Lane i 2004. FOTO: ABC
VENNSKAP OG INTRIGER: Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og Teri Hatcher ble seerfavoritter da de inntok det fiktive nabolaget i Wisteria Lane i 2004. FOTO: ABC Vis mer
Publisert

Facebook ble lansert, «Mean Girls» hadde premiere på kino, Britney Spears' «Toxic» kom ut, siste «Friends»-episode ble sett av 52 millioner fans verden over, Janet Jackson viste ved et uhell (?) brystvorten under Superbowl...Det er ingen tvil: Mye skjedde i 2004.Dét var også året mange fikk seg en ny favorittserie – nemlig «Frustrerte fruer».

Å følge med på dramatikken – som omfattet alt fra ekteskapelige småkrangler til brutale drap – i nabolaget i Wisteria Lane var omtrent avhengighetsskapende, og vi må innrømme at vi savner den fargerike gjengen.

Nettopp derfor ville vi finne ut hva kvinnene som blåste liv i karakterene gjør i dag, 15 år etter premieren:

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

Marcia Cross

Marcia Cross (56) hadde rollen som Bree Van de Kamp – en mildt sagt prippen dame og definitivt den mest konservative i nabolaget.

Siden «Frustrerte fruer»-dagene tok slutt har rødtoppen fortsatt skuespillerkarrieren, og kunne fra 2015 til 2017 sees i «Quantico». Nå er hun opptatt med innspillingen av «Jane The Novela» – som forøvrig er en spin-off-serie av populære «Jane The Virgin» – hvor hun har kapret hovedrollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer